Pervy Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 nič nebom, samo malo sem mimo prišel, grem na enih 8-10 nevirtualnih :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Pivo! Pivo! Pivo! Pivo! Pivo! Pivo! Pir! RULZ! :grim :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 RULZ! :grim :grim B) :OK: :grim :OK: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 tud men en tamav pir za žejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50cent Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 meni pa tavlkega :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 En pir Killroyu, ker smo se dons tok nasmejal :grim :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 RULZ! :grim :grim B) tud men en tamav pir za žejo meni pa tavlkega :OK: En pir Killroyu, ker smo se dons tok nasmejal :grim :lol: Na zdravje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 en kufe, kozarc pomarančnega soka in enga takratkega - da dobro začnemo dan :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 en kufe, kozarc pomarančnega soka in enga takratkega - da dobro začnemo dan :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Furi :beer1: pa fiftyu še dej nekaj mrzlega, ga glih tamle vidim, pa se mi zdi, da mo je kar wroče B) :grrr Dize za pir še ne delajo. Izgleda, da sem jih v nedeljo zamašil. :hmm: Verjetno s čevapčiči? :whistle: Bo pa danes proti večeru (spet) padel na plodna tla. Hvala vseeno. Zdele bi pa en makjato. v kozarcu. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 DAJ EN PIR! PRAVZAPRAV DVA! :bounce: Da nadaljujem tam, kjer sem ob treh končal :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Zdele bi pa en makjato. v kozarcu. DAJ EN PIR! PRAVZAPRAV DVA! :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 enga mrzlega hitr :grim pa pirrulzu tud nekaj, ker je čist zelen (se mi zdi, da je nekaj takega pojedo) :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50cent Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Meni pa eno coca-colo light :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 enga mrzlega hitr :grim pa pirrulzu tud nekaj, ker je čist zelen (se mi zdi, da je nekaj takega pojedo) :xx: daj mi jih deset. ko jebe vse skup. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 (popravljeno) enga mrzlega hitr :grim Meni pa eno coca-colo light :) daj mi jih deset. ko jebe vse skup. :glare: Popravljeno Junij 28, 2006. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 daj mi jih deset. ko jebe vse skup. :glare: V takih trenutkih bi priporočil dobrote iz destilerije strica Jacka (po domače onkla Žaka). Argumenti: preprečuje potenje, zmanjšuje občutek napihnjenosti, visoka stopnja koncentracije omogoča odličen oprijem med vijuganjem skozi serpentine sivih celic, dviguje samozavest, v fazi dekontaminacije dviguje libido...pa še bi jih lahko naštel. Skratka: priporočam. Pa še meni enga. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 V takih trenutkih bi priporočil dobrote iz destilerije strica Jacka (po domače onkla Žaka). Argumenti: preprečuje potenje, zmanjšuje občutek napihnjenosti, visoka stopnja koncentracije omogoča odličen oprijem med vijuganjem skozi serpentine sivih celic, dviguje samozavest, v fazi dekontaminacije dviguje libido...pa še bi jih lahko naštel. Skratka: priporočam. Pa še meni enga. B) Da ukradem reklamni slogan... True. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 dva deci jagodnega soka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Mrzlo pivo!!! Je že prevelika hica zunaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 dva deci jagodnega soka Mrzlo pivo!!! Je že prevelika hica zunaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Beherovko prosim ... s tonicom in ledom ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 enga Hennessyja, iz lastnikovega kabineta, prosim.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Enga al pa kar dva ta kratka, da se mal pomirim :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Beherovko prosim ... s tonicom in ledom ... Tonic in led sta že v kozarcu - Beherovko imaš ekstra (nisem vedel, če mešaš). Eno za eksat, drugo za mešat. :D enga Hennessyja, iz lastnikovega kabineta, prosim.. Voila. Enga al pa kar dva ta kratka, da se mal pomirim :blink: Evo, kar steklenico ti pustim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se