Broj Jedan Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Pa ciganov tudi. to pa zato, ker s tem dobrim ljudem mičkeni ciganski otročki smilijo .. no zdej pa majo vraga, ko so zrastl ... :( dobrota = sirota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Zapomnite si nekaj: v Prekmurju je koncentracija dobrih ljudi daleč največja na svetu :grim Moje iskušnje so tudi da so strašno verni.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 O Prekmurju vem samo dve stvari....... da delajo najboljše klobase s proseno kašo na vsetu da imajo najokusnejše bučno olje Sej več, mi pa res ni treba vedet!!!!! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 (popravljeno) O Prekmurju vem samo dve stvari....... da delajo najboljše klobase s proseno kašo na vsetu da imajo najokusnejše bučno olje Sej več, mi pa res ni treba vedet!!!!! :devil: JE .. treba ... vedet mislim :angry2: pozabiw si, my dear friend, na sledeče dobrote: - suhe ocvirke (dobijo se v Maximarketu spodaj- Kodila d.o.o.) - prekmurkso šunko (tudi MM - Kodila d.o.o.) - prekmursko vratovino (MM - Kodila) - prekmursko gibanico (v Prekmurju) - repine in bučne rejteše (v Prekmurju samo na kmetijah) - kravavo pogačo (v Prekmurju na kmetijah ob kolinah) - ocvirkove pogačice (v Prekmurju) - njihov črn (res skrajno črn) kruh, katerega se popeče v svinjski masti, posoli potrese z drobno nasekljanim česnom - slano zeloo mrzlo kislo mleko v katero se nareže čebula (in je s črnim kruhom) :P pa še kaj bi se našlo - naj mi Prekmurci oprostijo, če sem pozabiw :blush: no, a si videl, Klimbrič? Kar nekaj je še tega .. enkrat ob priliki, vas z veseljem popeljem na motoizlet tja - ceste so enkratne :yes: Moje iskušnje so tudi da so strašno verni.... ni nobene razlike med verniki v Prekmurju in ljubljanskimi, dolenjskimi, gorenjskimi .. je pa seveda treba definirati "strašno verni" :? Popravljeno Marec 21, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se