Pravokotar Objavljeno Maj 21, 2002 Deli Objavljeno Maj 21, 2002 Ja, tud PEPE ti želi....eeeeee...čaki mal, kwa si pa sama želiš??? No, tist torej. Pa velik tistga. Pa vsak dan. Pa tud večkrat, če je treba...OK??? PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Maj 21, 2002 Deli Objavljeno Maj 21, 2002 Ali se poznamo ali ne, pa sploh ni važno, zato Perla vse naj naj. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Maj 21, 2002 Deli Objavljeno Maj 21, 2002 Vse najboljše tudi od mene in Janje, pa da se ti vse zelje izpolnijo. Pa še veliko varnih kilometrov. Se ve s čim. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 21, 2002 Deli Objavljeno Maj 21, 2002 Perla, evo, da še jazt dodam svoje: "Naj bodo najslabši dnevi pred tabo boljši od najboljših, ki so že za tabo :)" Nu, Sym- Ru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 21, 2002 Deli Objavljeno Maj 21, 2002 Crazy. N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 Perla, če je rojstni dan še na mnoga leta in vse najboljše, če je pa kaj drugega - pa tudi. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 Dragi moji, hvala! hvala vsem in vsakemu posebej, tnx za vse lepe zelje, nasploh TNX!, zelo ste prijazni, cudoviti, face ... vesela sem, da vas imam, ker ste res ... rada vas mam in osrecuje me, da skupaj delimo zelo prijeten del poti zivljenja ... vsem vracam ... se vidimo na cesti ... vsem SRECNO! ---------------- "jest nc kriva" ... Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 Tole je sicer prepozno ... vceraj sem imel stalo doma in nisem mogel na net (dejansko, telemach, serverji, ...) Torej - vse najboljse, Perla! -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 joooooooooj, kaj jst zamudla. Perlin rojstni dan. Evo čeprav prepozno, pa iz srca jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Maj 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2002 Upam, da Perla ne bo huda... Vse najboljse tudi BMWju levo desno in na nos I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 vse najboljše vsem puuuuuuuuuniiiiiiiiiim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 Am ja bi reku en model "PUNIMMMMMMMMMMM" ... TOKRAT PA VSEM PUNIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM, ki praznujejo nekje v radijusu 1. meseca. Valjda na leve in desne brez neumnosti! Zoolo The Horrible! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 Perla, veliko lepih in varnih km Suzuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 Ok, vsem, ki praznujete, lep rojstni dan... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Maj 23, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 23, 2002 quote: TOKRAT PA VSEM PUNIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM, ki praznujejo nekje v radijusu 1. meseca. Zoolo... moji tanartabolsi Zlobi... pogled v levi in pogled v desni ovinek... na ravnini pa I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 A še kar čestitate in pozdravljate. Dajmo pa še enkrat. Perli, dragi naši, vse najboljše. BMWju našemu nartabulšemu tudi vse najboljše. Za oba pa zavrteti eno hopsasuk polko. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 hehe, zdajle bom pa jaz napisala en "izdajalski" post. ta mesec praznujejo (tudi) majski otroci: Zarja, Bmw, Twix, Zoolo, Anubis, Racer, K8, Climberka, Bladzo ... torej, za te, moje najdrazje , vem jaz ... koga pozabila? vsem zelim(o) vse naj-, najboljse!!! ostanite tako enkratni kot ste. ---------------- "jest nc kriva" ... Perla Popravil/a - Perla dne 23/05/2002 ob 10:46:30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 Kaj dodati.....??????? NIč samovsem!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 A vsi ti, potem se moram pa kar pošteno posliniti Seveda tudi, najboljše in nazdravje. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 Tudi vsem ostalim vse naj... Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 Pa mi smo že kot: naši forumaši čestitajo in pozdravljajo Če bi motosvetov portal še muziko predvajal, bi še kakšno govejo zavrteli, pa bi bila veselica on-line. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 smo že kot komercialni radio-naj za trenutek odloži motorko ta pa ta in prisluhne glasbi, ki so jo izbrali motosvetovci ob jubileju. lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 quote: ta mesec praznujejo (tudi) majski otroci: Zarja, Bmw, Twix, Zoolo, Anubis, Racer, K8, Climberka, Bladzo ... Popravil/a - Perla dne 23/05/2002 ob 10:46:30 Monika pojutrišnjem Sonce naj sveti vsak dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 Hola! Hja, meni se zdi, da so teli "majski otroci" pravzaprav julijski (oz avgustovski)... no, whatever, vsem kar najnajlepe km in vse ostalo, kar spada zraven (se pravi VSE). Suzuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se