Vojč Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) Njihove prednosti in slabosti? Na cestah jih je vedno več B) nekateri jih uporabljajo kot lahka tovorna vozila, drugi za prevoz oseb, tretji, kot družinski avto ipd. Meni osebno so taka vozila zelo gospodarna. Pri hiši imamo MB vito CDI 110, uporabljamo kot tovorno in tudi kot družinsko vozilo. Je sicer pol tovorni(zadnji del zaprt, 5 sedežev) ampak za dolge ture mi ne lepšega kot MB Vito ali za na smučanje in tudi CBR-a gre noter :) Edino, kar me moti je pločevina :( za 4 leta star avtomobil žalostno .) Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 alora rabim dimenzije kasonov od kombijev.... bilokeri kombi, bilokeri letnik, samo dimenzije kasona zadi.... še lepše s kako skico zravn :OK: linke, podatke, vse namečte :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Vsak dan se vozim z službenim Opel Vivaro 1.9 CDTI, nov kombi. Kaj 6 ima brzin gre kar lepo, prazen potege nekaj čez 180 km/h, no nisem tega zmeril jaz, ampak sodelovec ki ga vozi vsak dan. Kar velik prostoren, izgled je tudi ok, predvsem pa veliko bolj varen kot auto saj je veliko višji.. Dejte kaj vprašat o Vivarotu lahko jaz kaj več povem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Vsak dan se vozim z službenim Opel Vivaro 1.9 CDTI, nov kombi. Kaj 6 ima brzin gre kar lepo, prazen potege nekaj čez 180 km/h, no nisem tega zmeril jaz, ampak sodelovec ki ga vozi vsak dan. Kar velik prostoren, izgled je tudi ok, predvsem pa veliko bolj varen kot auto saj je veliko višji.. Dejte kaj vprašat o Vivarotu lahko jaz kaj več povem 180km/h, ja možno, samo je pa najbrž števec največji lažnivec na svetu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Hej, to ti povem pa nisem jaz vozil in kombi je od šefa firme en privatnik. Poglej tako sem videl na števcu, sedaj kolko pa laže pa nisem sigurn.. Vem pa 175 gremo vsakikrat ko gremo za Ljubljano iz Kopra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 sestavi si svojega Masterja Trafica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 alora rabim dimenzije kasonov od kombijev.... bilokeri kombi, bilokeri letnik, samo dimenzije kasona zadi.... še lepše s kako skico zravn :OK: za podaljšanega R Masterja furgon ti lahko povem notranja višina: 184cm (med zadnjimi vrati 180cm) širina spredaj 164cm (med blatniki 125cm) dolžina od sprednje stene do blatnikov ( 244cm) dolžina od sprednje stene do zadnjih vrat 340 cm obstaja tudi povišana verzija, kjer dobiš dodatnih 20 cm v višino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 zadnjic imel sposojenega novega ford transit-a: kratka, nizka verzija. presenetljivo udobna in prostorna kabina za tri, dobro opremljen ze v najcenejsi verziji, veliko prostora/predlackov za malenkosti. ne vem tocno katera masina je bila noter, vendar dobro potegne (sem samo "zrak" prevazal, nobenih tezjih stvari) in ni glasna. v bistvu zadeve je, da je sirok in nekoliko nepregleden, ce nisi vajen voziti vzvratno brez ogledal. predvsem me je presentil visok nivo kakovosti obdelave in materialov v delovnem vozilu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 za podaljšanega R Masterja furgon ti lahko povem notranja višina: 184cm (med zadnjimi vrati 180cm) širina spredaj 164cm (med blatniki 125cm) dolžina od sprednje stene do blatnikov ( 244cm) dolžina od sprednje stene do zadnjih vrat 340 cm obstaja tudi povišana verzija, kjer dobiš dodatnih 20 cm v višino hvala, drgač pa če kdo rabi, sm dubu tudi podatke od IVECO Turbo Daily 35/10 letnik 1997 ipd :naughty: to ti je šlepar ej... bom kar tole nabavu :grim notranje dimenzije kesona: dolžina: 4m 35cm širina: 2m 12cm višina: 2m 25cm novejša verzija, letnik 2000+ model 35/13 notranje dimenzije kesona: dolžina: 4m 56cm širina: 1m 80cm višina: 2m 10cm to je mašina :OK: sam škoda k je Fiat :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 novi fiat ducato dostavno vozilo leta 2006 v AUT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se