Alka Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 :010 To mi deli! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Marec 31, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Dobrodošel spet med nami. :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 :OK: :D super ta novica mi je pa res polepšala dan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 sam da si doma, Primož :yea2: zdaj bo tud okrevanje velik hitrejše :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 kaj... a je avijon že prletu??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 :yes: ... že ... B) @Primož, zdej pa punim dalje!! :OK: p.s.: ... s tem zaključujem svoje pi-arovstvo tlele ... hvala, ker ste bili z nami. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Aleluja... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Ajde pozer :photo: hitro pokonci pi..ke že čakajo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Ajde pozer :photo: hitro pokonci pi..ke že čakajo :grim Ne vem zakaj ampak se mi zdi da si mu fouš. Glede pi..čk mislm. Primož je kavalir !!!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 (popravljeno) Ne vem zakaj ampak se mi zdi da si mu fouš. Glede pi..čk mislm. Primož je kavalir !!!! :angry: To se ti sam zdi ker še rasteš. Mogoče pa si ti fouš ker ni tebe zbral :lol1: da ne bo kakšne zamere se samo hecam a ja če pa te je beseda pozer zmotla nism mislu nič slabga on že ve zakaj se gre :grim :grim :grim A sem mogoče reku da ni kavalir. Popravljeno Marec 31, 2006. Popravil Godfather Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 To se ti sam zdi ker še rasteš. Mogoče pa si ti fouš ker ni tebe zbral :lol1: da ne bo kakšne zamere se samo hecam a ja če pa te je beseda pozer zmotla nism mislu nič slabga on že ve zakaj se gre :grim :grim :grim A sem mogoče reku da ni kavalir. mene nima kej izbirat kolega ! vem zakaj gre, ker mi je povedu ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 cudno da se sam nic ne oglasis, nimas komentarja na vse te ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Primož javi se baza kliče Primož javi se :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Še dobro da nisi tega danes objavila ker ppotem vbi :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Primoz- lepo da si prišel med nas, upam, da se bova videla velikokrat, a ne kadar sem v uniformi, ampak na motorju, zato čim prej o :OK: :yea1: krevaj........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Dragi moji prjatli in prjatlce, včeraj sem se končno po dolgih 17 dneh varno vrnil domov, vse se res najlepše zahvaljujem ker ste mislili name in mi sigurno pomagali k skoraj čudežno hitrem okrevanju, namreč razmcvarjena trbušna votlina (odrezal so mi 80 cm tankega črevesja) počen prsni koš (trebušna prepona in rebra), otečena pljuča, poškodovana hrbtenica in vrat, dvakrat PRELOMLJENA desna roka namljena desna noga in stopalo, plus še nekatere majše poškodbe res niso bile od muh in naj vam povem danes sem že sedel seveda s pomočjo prjatlov na svoji prasici in že mal navijo gas (velik ga še ne morm ker je roka še napol mrtva ampak sezone pa že nam zamudu..............uglavnm k se tolk počajtam da bom lohk normaln hodu pa kako kilo nazaj dobim žurka ne uide :grim res še enkrat hvala vsem skupaj :worship: lp primozh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Maš, da se čimprej pocajtaš, da se spet kej na pumpi srečamo :) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 jz ti želim da se čim prej pocajtaš,zajahaš prasico in se kam zapeljemo :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 (popravljeno) Dragi moji prjatli in prjatlce, ampak sezone pa že nam zamudu.............. lp primozh Tako se govori čimprej na dve kolesi dokler pa ne začneš sezone se pa pusti mal razvajat Popravljeno April 1, 2006. Popravil Godfather Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Samo, da se boš lepo pocajtu, če pa rabiš kakšne vip v zdravstvu, pa zvrcni, če se le da ti bom pomagala, veš pa, da jih veliko poznam, da nau panike :OK: :hmm: :hmm: lp na Bled Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Dobrodošel nazaj :yea1: Pa čimprej, na dve kolesi :krneki: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Končno sm zvedu, kakšno je tvoje stanje :o (al pa sranja, kakor koli se že reče)... upam, da ti ni pustil trajnih posledic, pa da se ČIM PREJ srečamo na mopedih :grim Vidm, da ne moreš iz svoje motoristične kože :grrr :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno April 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2006 Vidm, da ne moreš iz svoje motoristične kože :grrr :grrr :grrr :grrr Noben pravi motorist ne more iz svoje kože. :worship: Pocajti se čim prej, kajti pol bo kmal žur :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Oj oj Primozh; lepo da si spet kolikor toliko zdrav in varno med nami!! Pogrešamo te na cesti, a cela sezona je še pred nami, pomembno je le to, da si tu in upam, da te bomo lahko prišli kaj obiskat in te "gor držat" moralno!! DRŽI se in se CAJTAJ!!! :OK: :OK: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 zdravo banda, še ena vesela novica in sicer sem že za 0,5 kg zredu v dveh dneh in mam že celih 83 kg :OK: še ene 10 jih morm nazaj dobit pa bom spet jest ................. lp primozh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se