y2k_bug Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Ve kdo, kje bi dobil kakšno montažno garažo, v katero bi spravil motor? oz. z drugimi besedami: iščem vrtno lopo dolgo 3m :OK: Zaradi prostorske stiske bi rad motor parkiral na dvorišče in iščem nekaj podobnega kot v tem oglasu: http://www.trgovinejager.com/pdf/jager2.pdf Žal pa je njihova 'garaža' prekratka. Je kdo v kateri trgovini opazil kaj podobnega? Lahko je kovinska, plastična, samo da je zaprta iz vseh strani. Ne bi pa ga parkiral v leseno. :eek:
bna Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 videl sem takšno garažo po dsf v motoristični oddaji narejeno posebej za motorje lepa lesena mi je bila takoj všeč samo je nerabim nasve: poglej na ebay tam najdeš vse
SiR Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 videl sem takšno garažo po dsf v motoristični oddaji narejeno posebej za motorje lepa lesena mi je bila takoj všeč samo je nerabim to ti njemu odgovarjaš na zadnji stavek njegove objave?
mrki Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Pi*da Sym maš ti dobr avatar. :OK: Ful ti paše ...
SiR Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Pi*da Sym maš ti dobr avatar. :OK: Ful ti paše ... čakam, da me kdo proba na gobec ;)
Pravokotar Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Ve kdo, kje bi dobil kakšno montažno garažo, v katero bi spravil motor? Tolele je neke vrste rešitev. Sicer malce draga, ampaq najbrž bi se dalo tudi kaj skopirati...
Jurij Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 (popravljeno) Dost pocen bi bil kak odslužen ladijski kontejner.. sam je mičkeno prevelik.. za avto je glih prav, za motor bi ga blo treba pa skrajšat (flexarco in švasaparat in gasa) ali pa manjšo verzijo najti....problem - redkost. Popravljeno Marec 20, 2006. Popravil Jurij
y2k_bug Objavljeno Marec 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 @BNA: Lesena mi ni niti malo všeč, ker ga pravzaprav ne bi postavil na dvorišče hiše, ampak v malo bolj urbano okolje > okoli so betonski zidovi, garaže... pa bi tisti les izgledal kot kak vikend sredi mesta >bi še kdo šank iskal :eek: Pa še glede varnosti :slap: eBay pa se mi zdi malo preveč za poštnino... @PEPE: tisto mi ni najbolj všeč, ker bi potem veliko ceneje postavil navaden šotor. Kaj se z njim zgodi v slabem vremenu pa predvidevam, da veš :yea1: @Jurij: Hmmm. ideja ni slaba, ampak jaz bi kaj takega, kar lahko z osebnim avtom pripeljal. Tisti v Jagru mi je bil najbolj všeč, ker je spakiran v normalno velikost in zelo poceni. Glede na njegovo ceno pa predvidevam, da 2m x 1,5m ne bi smelo biti več kot 50K. Vem tudi, da jih Einhell izdeluje, samo ne vem, kje bi jih v SLO našel. Če bo kdo videl kaj podobnega kje drugje se priporočam... jutri grem dvignit tablico, pa ne bom imel kje parkirat :BUA: :BUA: :BUA:
-pero- Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Lahko je kovinska, plastična... ...kaj pa bau??? varjanta ...kak rastlinjak :hmm: ...sam za to kupvat je sezona jesen
Jurij Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 ne vem.. ideja pa je... pokliči Trimo trebnje >>TRIMO<< delajo razne kontejnerje... ni vrag vprašat... :hmm:
bna Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 nisem prebral do konca se popravljam mogoče ti bo to vseč http://www.frauenferienfahrschule.de/garage/homepage.htm
regi Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Kot je omenil Jurij- Trimo, vem pa za sigurno, da take gradbene barake dela "Kraški zidar " v Sežani. Pozanimaj se pri njih, mogoče pa kdo prodaja že odrabljeno - Oglasnik! Lp Regi
pirrulz Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 zgolj preblisk: kaj pa če si bi jo sam skup zašvasal? :grim saj ne govorimo o faking Empire state building al pa Petronas towers. :fredy:
Jurij Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 men bi se dopadla tale ideja o švasanju.. malo modificirana - npr v Trimo ene lepe plošče (stene, strehe, lahko celo z izolacijo) na mero naročiti, v ne vem- merkurju mal železja al pa kar kotne profile pa pante nabavt pa montažno skup sestavt... :yes:
y2k_bug Objavljeno Marec 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Klical sem Trimo, pa sem bil žal prepozen... ... sicer so si me 5 minut podajali po telefonu, potem pa so 'ugotovili' da naj jutri prej pokličem. Zato sem jim poslal kar mail. Kraški zidar nisem klical... predvidevam, da sem tudi prepozen. Sicer pa glede na njihove reference močno dvomim (enako za druge firme, ki se s tem ukvarjajo na višji ravni), da bi bilo kaj v tem cenovnem razredu. Švasanje - ni mi najbolj do nekih home-made izdelkov. Ampak koliko predvidevaš, da bi bilo prihranka pri npr. tisti varianti iz prospekta (za 1,5x1,5x1,9m za 33KSIT) - pocinkana pločevina, konstrukcija, streha, vrata... Še vedno bi raje našel kaj serijskega :hmm:
Jurij Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 nazadnje ko sem se zanimal za cene streh v trimo je bila (mislim da) plošča brez izolacije m2 cca 3-4k. glede na to, da bi potem rabil še kotne profile, pante za vrata in kako ključavnico, mislim, da se ti bolj splača kar tisto serijsko vzet za 33k
y2k_bug Objavljeno Marec 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Zdaj sem malo gledal še cene v Avstriji in očitno je tista pri Jagru res ugodna. Npr. Baumax je kar 100% dražji: http://www.baumax.at/produkte/produkt.php?level_5_id=940433#
-pero- Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 takole zadevo velikosti 2,2x2,0x2,0m majo v mekurju v akciji za 70jurjev... ...pa še za nov hobi za pozim maš plac simbolična slika :D
Mačica Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 BTW a kdo ve ce obstajajo kake omejitve (potrebna dovoljenja), ce bi si hotela kaj takega (razmisljam o leseni utici) postaviti pred blok.
klimbra Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 BTW a kdo ve ce obstajajo kake omejitve (potrebna dovoljenja), ce bi si hotela kaj takega (razmisljam o leseni utici) postaviti pred blok. Obstajajo.....SOSEDI!!!!
rebel Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 ZYBOX - no tukaj je povezava do ene ideje ... majhno in praktično .. pa še ni zakomplicirano za izdelavo ;)
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) da ti kdo še nekaj res koristnega pokaže... cene od 1200 evrov... tukaj Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil SymRu
Mačica Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Obstajajo.....SOSEDI!!!! OK. Pa recimo, da se s sosedi zmenim?
pirrulz Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 da ti kdo še nekaj res koristnega pokaže... cene od 1200 evrov... Po prvem očesometu je to tudi del programa zašvasaj si sam. :grim
eMBe Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 OK. Pa recimo, da se s sosedi zmenim? omejitve so mislim pa da za enostavne objekte kot so montažni nadstreški ali garaža ne rabiš kakega posebnega dovoljenja :grrr vprašanje pa je lastništvo tiste zemlje kjer misliš postavit..in pa...kako bo to sovpadalo z okoljem :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se