stuhec Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 je v Gornji radgoni se vidimo kaj tam, kdaj boste sli ? http://avtoforumpomurje.mojforum.si/avtofo...rje-about3.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 je v Gornji radgoni se vidimo kaj tam, kdaj boste sli ? http://avtoforumpomurje.mojforum.si/avtofo...rje-about3.html nimam golfa pa sem čul da te v radgoni še psica ne povoha brez golfa kaj šele da mi mi kera dala al pa vsaj nasmeh od kelnarce dobil :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2006 nimam golfa pa sem čul da te v radgoni še psica ne povoha brez golfa kaj šele da mi mi kera dala al pa vsaj nasmeh od kelnarce dobil :grrr :lol1: kje pa si to pobral, poleg tega dandanes golfi vec niso tak popularni :grrr kot nekdaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Se vidimo, sicer pa so v Pomurju bolj "IN" Opeli , čeprav midva s Štuhijem bolj ceniva AR. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 V okviru avtoshowa bo organizirano tudi državno prvenstvo(tekma, ki bo štela za DP) v spretnostni vožnji z terenskimi vozili na zato primerno pripravljenem terenu. Glavni organizator OFF ROAD dela bo društvo ljubiteljev terenskih vozil A.R.O na pomoč pa bodo priskočili tudi fantje iz drugih klubov... slike z zadnjega srečanja, kjer je organizator bil A.R.O klub Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) :lol1: kje pa si to pobral, poleg tega dandanes golfi vec niso tak popularni :grrr kot nekdaj Ja, Pervy, pojma nimaš. Ljudje se razvijajo. Zdaj so tam uber kul VW passati letnik 93 (normalno, dizel). :devil: :grim Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ja, Pervy, pojma nimaš. Ljudje se razvijajo. Zdaj so tam uber kul VW passati letnik 93 (normalno, dizel). :devil: :grim ja ja saj vem, glavni as pa si z (obvezno črnim in temnimi šajbami) audijem = mokre sanje voznikov golfov :grim ne ne saj je cool, v radgoni so tak vredi ludi da bo ziher fajn pa spilo se bo tudi kaj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Pa da vidimo. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 Da vas spomnim :) da je to sledeči vikend :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 Da vas spomnim :) da je to sledeči vikend :) Dogaja se 12.13.14.05 2006 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 Dogaja se 12.13.14.05 2006 :OK: TOČNO :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2006 kero bo nas glavni sank ? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 Nekaj slik z terenskega dela avtoshowa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se