Jurij Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) Zadnjič sem na parkingu 1. v živo videl novo VW Jetto 2006. prvi občutek je bil v stilu "... čak mal, tole pa ni Passat..." :blink: . naredil en krog okrog in je bilo očitno, da ni :D Novi Passat se mi zdi orenk ladja, res avto v višjem cenovnem razredu, vsekakor izven mojega dosega (in tudi malo izven želja), razen, če se mi obrne in začnem High-class furat.. :doze: pač prevelik, preglomazen, preveč udobja za moje navade, želje in potrebe, predvsem predrag, če je črn pa preveč mafijski... ampak še zmeri lep... ampak - Jetta...včasih smo starim Jettam rekli tudi Jetra :yes: , ampak različici 2006 ne morem več rečt Jetra... enostavno se mi zdi dobro izvedena pomanjšana različica Passata. Notranjost ni tako elegantna v primerjavi s Passatom - ampak se da po naročilu dobit mere niso tako ladijske kot pri Passatu... itd.... Na VW spletni strani sem našel celo Sportline izvedbo: Jetta Sportline 147 kW (200 PS) 6-Gang Preis 29.600,00 EUR Kraftstoffverbrauch 8,1 l/100km CO2-Emission 194 g/km Getriebe 6-Gang Leistung 147 kW (200 PS) Hubraum 2000 cm3 Motorart Benziner Na MS forumu v Predelavah je Simon` celo pripopal Tuning izvedbo Jetta R GT v glavnem... če bojo res uvedl tole z registracijami na vsake tri kvarte... bi blo za razmislit o novem avtu... :yes: Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil Jurij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) Les v notranjosti res ni v kontekstu..imho bi bil velik bolj primeren aluminij, seveda s sportline oprema, ki jo pa ta na sliki ima...Drugače pa podaljšan Golf 5, sploh notranjost in sprednji del.. lp Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil Pleya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 še en golf-mentaliteta voz :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 VW :doze: zu teuer :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ta avto je če mene vprašate en velik nesmisel, dejte mi povedat, zakaj bi za avto ki je v bistvu golf plačal recimo pol miljona več samo zato ker ma ruzak zadaj, spredaj je pa enaka maska kot pri golfu(beri: ta avto nima v bistvu nič kar ga naredi samosvojega). Za predhodnjico Boro je pribljižno isto ampak ima Bora za razliko od Jette svoj prednji del in ima po mojem mnenju dosti bolj skladno obliko .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 še en avto za penzionerje. :glare: :grrr :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ja za tiste ko ne marajo kombilimuzine in si pristaši limuzin. men je osebno JEtta lepša kot golf moje mnenje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ...men je osebno JEtta lepša kot golf moje mnenje .) in lepša, kot passat, seveda moje mnenje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 in lepša, kot passat, seveda moje mnenje :) :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 :eek: :eek: :eek: :eek: in kaj bi naj to pomenilo??? ne kapiraš napisa: moje mnenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 :eek: in kaj bi naj to pomenilo??? ne kapiraš napisa: moje mnenje nič nič.... :D :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Zdej nej pa še en reče, lepša kot Phaeton.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2006 (popravljeno) ja za tiste ko ne marajo kombilimuzine in si pristaši limuzin. men je osebno JEtta lepša kot golf moje mnenje .) :grim absolutno da meni tudi... in lepša, kot passat, seveda moje mnenje :) tukaj se pa ne morem odločiti... tam-tam... Pri jetti me je v primerjavi s Passatom fascinirala podobnost in kompaktnost, pri Passatu pa ... kako bi rekel... mafijoznost...gracioznost...velikoznost... seveda govorim izključno o Passatu črne barve... :devil: siv mi je pa kr neki.... Zdej nej pa še en reče, lepša kot Phaeton.. jaz tega nikakor ne bom rekel... :) Phaeton je pa vesolje zase... :wub: Popravljeno Marec 23, 2006. Popravil Jurij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DELPHI Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Država porekla: Mehika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 :devil:siv mi je pa kr neki.... matr se v sivem tolk slabo počutim :doze: a je kak ličar kle gor da mi ga preštriha :slap: hočem zgledat mafijc :OK: čeprav ličim na kmeta :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 :grim absolutno da meni tudi... tukaj se pa ne morem odločiti... tam-tam... Pri jetti me je v primerjavi s Passatom fascinirala podobnost in kompaktnost, pri Passatu pa ... kako bi rekel... mafijoznost...gracioznost...velikoznost... seveda govorim :eek: :eek: :eek: da te jetta fascinira :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Kaj pa vem. Zdi se mi, da je toliko lepših in cenejših (!) avtomobilov na izbiro, da bi se to Jetto dalo spregledat. Mimo so tisti časi, ko je bilo v Yugi samo nekaj modelov avtomobilov in je bila Jetta prestiž. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2006 :devil:siv mi je pa kr neki.... matr se v sivem tolk slabo počutim :doze: a je kak ličar kle gor da mi ga preštriha :slap: hočem zgledat mafijc :OK: čeprav ličim na kmeta :D ne bit užaljen no... ;) meni pač siv ni tok všeč ko črn..barva naredi vizuelni učinek... sicer sem tkntk po HenryFordu naštelan ("The Customer Can Have Any Color He Wants So Long As It's Black") :yea1: :eek: :eek: :eek: da te jetta fascinira :closedeyes: ja, ko gledam povprečne avte... fascinira me pa tud Ferrari Enzo, ko gledam superšportnike... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se