DIESEL Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) no odpiram novo temo kr se mi niti sanja ne kak menjat lamele oz lamelni ventil. Stvar je taka ; mam namen zamenjat Lamele in sicer HEBO lamelni ventil bom dal na motor . zdej pa nastop problem kak zamenjat :? mal sm gledu in sm narisu neko čudo to čudo vidim jst na motorju ker vsvi pravjo da je treba sam dva šraufa odšraufat in grejo lamele vn sam men ni nič jasn .) ewo mojo čudo :D [attachmentid=65993] membrane.bmp Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil DIESEL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 to je to, komplet membranblock sicer je od malossija ampak je isti princip. do njega prideš tako da odšravfaš 4 inbuse ki držijo sesalno koleno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Koleno v katerem je fergazer, je na blok prišravfano s dvema ali štirimi šravfi, tiste šravfe odtegneš, daš koleno dol in zagledaš lamelni ventil, ki ga samo ven vzameš :) . Lamele pa potem odšravfaš pa daš druge gor. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2006 .) koleno mam dol vzeto sam moreš mal z izvijačem pajsnat al ka očitno kr to kar je gledam je lamelni ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mopedist Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 sory za off topic ampak me zanima če kdo ve kje bi lahko dobil lamelni ventil za crosso (kavasaki kx80) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 sory za off topic ampak me zanima če kdo ve kje bi lahko dobil lamelni ventil za crosso (kavasaki kx80) kawasaki uvoznik? sicer pa mislim da so najbolši za kroske vforce3 samo so malo dragi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2006 kje se še da to dobit poleg mop shop pa skuter kit :? poznate še kej drugih tuning trgovin .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 kje se še da to dobit poleg mop shop pa skuter kit :? poznate še kej drugih tuning trgovin .) v sloveniji maš še avtotriglav (malossi) in pa lindempa za polini največ delov maš pa v italiji/nemčiji/nizozemski Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno April 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2006 men ta lamelni ventil nekam ne oaše not sicer gre not prez problemov ampak ni fiksn tak se ne usede not ko original block sam na škatli pa piše for am mašine kao .) slike : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno April 6, 2006 Deli Objavljeno April 6, 2006 saj pa ga zašraufaš gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno April 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2006 ne sj sm ga sam mi je blo pa hecn ko original je šel skor mal na trdn vn zato sm tut uprašu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se