ak Objavljeno Marec 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Ah ja.... je kdo vidu fotke od učenca? :hmm: Zakaj že :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Zna bit hec, znajo bit pa tudi resne težave. Prdevsem za "žrtev" mislim, ker močno dvomim, da si ga njegove vrstnice po tem dogodku posebej želijo. No, vsaj tiste ne, na dolgi rok :hmm: najhujše težave se žrtvi obetajo ob iskanju bolj poželjenja vredne vrstnice .. to bo trdo in doooolgo iskanje, se mi zdi - posebej med tistimi USA Hamburgericami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 močno dvomim, da si ga njegove vrstnice po tem dogodku posebej želijo. No, vsaj tiste ne, na dolgi rok :hmm: Zakaj že :hmm: ? Mislim da res prej obratno :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Ja bogi revež.... :lol1: S takole bi tut jst "traumiru" :naughty: ene3×dnevno.press Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 kje ste sedaj tisti, ki imate toliko čez ameriko za povedat.... :lol: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Marec 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2006 kje ste sedaj tisti, ki imate toliko čez ameriko za povedat.... :lol: :D Sem ziher, da se tudi pri nas kaj podobnega dogaja :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 hehe...maš osebno izkušnjo.... :D :kva2: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Sem ziher, da se tudi pri nas kaj podobnega dogaja :kva2: V Ameriki si učitelji(-ce) vzamejo za svoje učence čas tudi izven šole, ne pa tak ko pri nas, ko so ti na voljo samo v šoli :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Marec 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2006 hehe...maš osebno izkušnjo.... :D :kva2: :naughty: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 o ja .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Topla voda :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 V Ameriki si učitelji(-ce) vzamejo za svoje učence čas tudi izven šole, ne pa tak ko pri nas, ko so ti na voljo samo v šoli :P . pa še to ne 100 % :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 (popravljeno) kje ste sedaj tisti, ki imate toliko čez ameriko za povedat.... :lol: Potrebnico bi bilo treba kazensko izgnat iz Amerike... recimo v kakšno državo, ki ima problematične srednješolce... recimo kar v RS... :kva2: že od konca srednje šole se mi zdi, da sem zgrešil šolo... bi se še enkrat vpisal na kako drugo smer... tako z več fizičnimi aktivnostmi... O:-) no.. glede pedofilije ipd... jaz odkrito priznam, da bi mi pr 14 prov pasal, da bi me ena taka hudobnica nadlegovala... za dretje "pedofilija" bi se pa odločil pbl takrat ko Pervy... B) .. najprej bl potihem, da bi samo ona slišala,... btw... eno je če otroka prisiliš v to, oz. otrok nima pojma za kaj se gre, najstniki pri 14 smo pa že vsaj malo razmišljal v to smer... eni celo že prakticiral... Popravljeno Marec 24, 2006. Popravil Jurij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 :kva2: JEZ BI TUT DOPOLNILNI POUK :kva2: :yea1: :yea1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 :kva2: JEZ BI TUT DOPOLNILNI POUK :kva2: :yea1: :yea1: :OK: Dopolnilni pouk je vedno nosil prizvok negativne konotacije. :yes: Zato ti predlagam, da si želiš DODATNI POUK. :) Bom že vedela... sem osem let učila v šoli... :whistle: O:-) :xx: Pa fajn je blo.... :worship: Le kaj mi je blo, da sem službo menjala... :slap: Premal nadarjenih učencev? :hmm: :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Pa kaj vam je. Upam da se samo hecate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Pa kaj vam je. Upam da se samo hecate. Joooj, Brihta. :slap: :slap: :slap: Mimgrede; a ti še kej študiraš? :whistle: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Joooj, Brihta. :slap: :slap: :slap: Mimgrede; a ti še kej študiraš? :whistle: :xx: Zgleda da premalo, saj ne razumem relavantnosti zastavljenega vprašanja :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Zgleda da premalo, saj ne razumem relavantnosti zastavljenega vprašanja :? A vidiš zdaj.... DODATNI POUK.... :) Ej... ne se obremenjevat.... že letim primule zalivat.... :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 ne se obremenjevat :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 :grim zelo kul B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 :? A vidiš?! :rolleyes: Ne se noooo.... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 A vidiš?! :rolleyes: Ne se noooo.... :P :D :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Tretjo uro imajo ob ponedeljkih matematiko. :) Še kaj novega? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Tretjo uro imajo ob ponedeljkih matematiko. :) Še kaj novega? B) Ja kmal bodo prvomajske počitnice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se