Matex_46 Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 Kaj se "t´mau" sekira, tako hude "tršice" pa še ne..... :eek: Če bi se to men zgodil bi na sodišču zagovarjal njeno pravico..... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 Če bi se to men zgodil bi na sodišču zagovarjal njeno pravico..... :kva2: Jaz bi jo pa med pavzo zvabo na sekret, pa jo še enkrat konkretno nabruso. Tak v spomin na dobre stare cajte. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 Dopolnilni pouk je vedno nosil prizvok negativne konotacije. :yes: Zato ti predlagam, da si želiš DODATNI POUK. :) Bom že vedela... sem osem let učila v šoli... :whistle: O:-) :xx: Pa fajn je blo.... :worship: Le kaj mi je blo, da sem službo menjala... :slap: Premal nadarjenih učencev? :hmm: :P .) raje kar SPECIALIZACIJO? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 Jaz bi jo pa med pavzo zvabo na sekret, pa jo še enkrat konkretno nabruso. Tak v spomin na dobre stare cajte. :grim to zdaj studiras, pri 14 si se 25-letnic bal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 to mi deli... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dry Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 to zdaj studiras, pri 14 si se 25-letnic bal .) Zdaj se pa 25-letnice bojijo njega. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 Zdaj se pa 25-letnice bojijo njega. :ninja: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 Zdaj se pa 25-letnice bojijo njega. :ninja: In tako je tudi prav! :grim :lol1: :lol1: :lol1: Kaj se pa ti režiš? Tvoja se me ne boji več. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 pravkar prebral temo da podeš dol..... ZAKON STE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 jst tut mev tako t`ršico :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 jst tut mev tako t`ršico :kva2: :kva2: :kva2: Na pravo šolo se vpiši ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 Na pravo šolo se vpiši ... :naughty: kero pa? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: Kaj se pa ti režiš? Tvoja se me ne boji več. :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sam je pa jebač tale tamau :o :o prov :worship: :worship: :worship: :yes: Popravljeno Julij 24, 2006. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 kero pa? :? OŠ Bakovci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 kero pa? :? OŠ Gustava Šiliha v MB. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davinci Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 kaj bi dal, da bi lahko tršico j...... :devil: če te pa še uči je pa 100 x boljši občutek :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Hm poznam kar nekaj greha vrednih tršic :D Edini problem je da so takrat ko sem bil v oš bile na napačni strani katedra da bi take zgodbice nastale. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 če te pa še uči je pa 100 x boljši občutek :yea1: Sploh če te pokliče v svoj kabinet na ustni zagovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 da bi vidli mojo(bivšo) :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 da bi vidli mojo(bivšo) :worship: :worship: :worship: pa pokaz kaksno sliko da bomo vidl .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RaceBoy_ Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 (popravljeno) lol a vi mislte da je mel un tip kej proti temu? če je mel je pa budala :lol1: al pa gej Popravljeno Julij 28, 2006. Popravil RaceBoy_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 lol a vi mislte da je mel un tip kej proti temu? če je mel je pa budala :lol1: al pa gej baje je htel v prdo, pa mu prasi.a ni dala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 baje je htel v prdo, pa mu prasi.a ni dala! :OK: eeeeee ni mogla,je že takrat bila do grla v riti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 O bi rešli bi.. Kaki brez toženja, bi se mi drugače to zmenli.. Bi naredu urnik pa je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 sam kva se je tuki za prtožvat,....tko k ste rekl, kasnej pa se ti pa sanja o nečem takem! še več takih tršič :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se