Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

SANDWARS - odlična gverilska produkcija pokrita z motopop glasbeno zaveso in Monty Paytonski dodatki za PC generacije ! za na festival ! :OK:

Objavljeno

Hehehe Rude, pa ti bi moral namesto Marcela v Mladini pisat kritike... :blush:

Film bo kmalu na voljo za download... patience, please, "TINASFILM" produkcija pripravlja tudi to...

Objavljeno

Bilo fino :), ampak najboljša scena je pa na koncu, ko model zgreši vodo :D .

Objavljeno

Bilo fino :), ampak najboljša scena je pa na koncu, ko model zgreši vodo :D .

Hehehe, sej ni vedu, da je zgrešu...

Objavljeno

1 qwščn...Bilo je rečeno, da se bo nekaj predvajalo po delih, oz. večkrat, pa sem žal ostalo preslišal, zakaj se je to šlo :?

Objavljeno

Banda, super je blo! Lepo spredavano in prikazano :OK: Naslednji event smo spet na predstavitvi :grim

Vstopnice za kolosej so pa že v predprodaji... dejte pohitet! Js jo že mam, Parter levo 7. sedlo :lol:

Objavljeno

Libijski dnevnik... 15 nadaljevanj.

Začne se čez nekaj ur...

Nekaj o potovanju tukaj: forumska debata: Libija

Libijski dnevnik pa bo med potopisi na prvi strani motosveta...

Objavljeno (popravljeno)

evo spet zamudu, neki dobrga :(

Popravljeno . Popravil ceso
Objavljeno

Kdaj predvidoma bo pa filmček online? :OK:

Objavljeno

Meni blo super, tud jaz morm pohvalit tehnicno in igralsko plat filma ;)

Objavljeno

Meni blo super, tud jaz morm pohvalit tehnicno in igralsko plat filma

Jebote, kje pa si bil ti, da te nisem videl? :hmm: Ali si se spremenil tako, da te nisem spoznal? :eek:

Objavljeno

Jebote, kje pa si bil ti, da te nisem videl? :hmm: Ali si se spremenil tako, da te nisem spoznal? :eek:

Heh, bolj pri šanku več al manj, poleg Hanzija v bistvu edini z še eno berglo ;) Sm te opazu veckrat ja, ampak ker vem da si mel full dela nisem gnjavu ;) Se rajši oglasim zdej kako sredo na 3M pa kako rečemo, ker sem vsak teden v lj...spremenu...ja najbrz da sm kr se odkar sva se mi2 vidla ;)

Objavljeno

Heh, bolj pri šanku več al manj, poleg Hanzija v bistvu edini z še eno berglo ;) Sm te opazu veckrat ja, ampak ker vem da si mel full dela nisem gnjavu ;) Se rajši oglasim zdej kako sredo na 3M pa kako rečemo, ker sem vsak teden v lj...spremenu...ja najbrz da sm kr se odkar sva se mi2 vidla ;)

AAAAaaaaa.... ti si bil tisti drugi berglar? To sem pa opazil, da je bil še eden tak... samo res, smo se menili za Tunizijo, kako in kaj... tako da sem bil res kar malo leteči... samo vseeno bi me lahko spotaknil, da te vsaj pozdravim, hudiča... .) No ben, pej u drugo... :OK:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Kdaj predvidoma bo pa filmček online? :OK:

To tudi mene zanima :hmm:

Objavljeno

To tudi mene zanima :hmm:

Zaradi možnih pravnih zapletov filmčka ne bo online. Dalo pa se ga bo dobiti kot kopija CD-jčka, "pri prijateljih"...

Objavljeno

Noise, ali je kakšna šansa, da se 1 cd pusti v kuverti na recepciji EF na konkretno ime? Seveda lahko predhodno dostavim prazen CD (samo povej ali navaden ali DVD).

tnx

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!