Rude Boy Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 SANDWARS - odlična gverilska produkcija pokrita z motopop glasbeno zaveso in Monty Paytonski dodatki za PC generacije ! za na festival ! :OK:
Noise Objavljeno Marec 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Hehehe Rude, pa ti bi moral namesto Marcela v Mladini pisat kritike... :blush: Film bo kmalu na voljo za download... patience, please, "TINASFILM" produkcija pripravlja tudi to...
gebre Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Bilo fino :), ampak najboljša scena je pa na koncu, ko model zgreši vodo :D .
Noise Objavljeno Marec 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Bilo fino :), ampak najboljša scena je pa na koncu, ko model zgreši vodo :D . Hehehe, sej ni vedu, da je zgrešu...
gebre Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 1 qwščn...Bilo je rečeno, da se bo nekaj predvajalo po delih, oz. večkrat, pa sem žal ostalo preslišal, zakaj se je to šlo :?
gizmOkak Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Banda, super je blo! Lepo spredavano in prikazano :OK: Naslednji event smo spet na predstavitvi :grim Vstopnice za kolosej so pa že v predprodaji... dejte pohitet! Js jo že mam, Parter levo 7. sedlo :lol:
Noise Objavljeno Marec 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Libijski dnevnik... 15 nadaljevanj. Začne se čez nekaj ur... Nekaj o potovanju tukaj: forumska debata: Libija Libijski dnevnik pa bo med potopisi na prvi strani motosveta...
ceso Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 (popravljeno) evo spet zamudu, neki dobrga :( Popravljeno Marec 31, 2006. Popravil ceso
Misek Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Kdaj predvidoma bo pa filmček online? :OK:
Racing Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Meni blo super, tud jaz morm pohvalit tehnicno in igralsko plat filma ;)
Gregs Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Meni blo super, tud jaz morm pohvalit tehnicno in igralsko plat filma Jebote, kje pa si bil ti, da te nisem videl? :hmm: Ali si se spremenil tako, da te nisem spoznal? :eek:
Racing Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Jebote, kje pa si bil ti, da te nisem videl? :hmm: Ali si se spremenil tako, da te nisem spoznal? :eek: Heh, bolj pri šanku več al manj, poleg Hanzija v bistvu edini z še eno berglo ;) Sm te opazu veckrat ja, ampak ker vem da si mel full dela nisem gnjavu ;) Se rajši oglasim zdej kako sredo na 3M pa kako rečemo, ker sem vsak teden v lj...spremenu...ja najbrz da sm kr se odkar sva se mi2 vidla ;)
Gregs Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Heh, bolj pri šanku več al manj, poleg Hanzija v bistvu edini z še eno berglo ;) Sm te opazu veckrat ja, ampak ker vem da si mel full dela nisem gnjavu ;) Se rajši oglasim zdej kako sredo na 3M pa kako rečemo, ker sem vsak teden v lj...spremenu...ja najbrz da sm kr se odkar sva se mi2 vidla ;) AAAAaaaaa.... ti si bil tisti drugi berglar? To sem pa opazil, da je bil še eden tak... samo res, smo se menili za Tunizijo, kako in kaj... tako da sem bil res kar malo leteči... samo vseeno bi me lahko spotaknil, da te vsaj pozdravim, hudiča... .) No ben, pej u drugo... :OK:
Zdrawc Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Kdaj predvidoma bo pa filmček online? :OK: To tudi mene zanima :hmm:
Noise Objavljeno April 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2006 To tudi mene zanima :hmm: Zaradi možnih pravnih zapletov filmčka ne bo online. Dalo pa se ga bo dobiti kot kopija CD-jčka, "pri prijateljih"...
Misek Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Ja skoda! :( No kdo pa ma zdej ta CD?
Barth Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Noise, ali je kakšna šansa, da se 1 cd pusti v kuverti na recepciji EF na konkretno ime? Seveda lahko predhodno dostavim prazen CD (samo povej ali navaden ali DVD). tnx
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se