Broj Jedan Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Tak usran dan, ko gre vse ful narobe že od zjutraj .. pa še rama me boli - ne neha in ne neha :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Tak dan je biu učeri :BUA: . Njprej sem se zjutraj rikverc zaletela v garažo (čist narahl, ampak ...) :angry2: ; potem ob 8,00 zobozdravnika (ni da bi se človek tega želel) :( ; pol na obvoznici skoraj povzročila nesrečo (čisto moja krivda - nepozornost) <_< ; potem za**** sestanek od 10,00 do 14,00 (zaradi prehlada z temperaturo 38 stopinj); neki čez tretjo mi pridejo v pisarno povedat, da imam spuščeno zadnjo desno gumo (sledi menjava kolesa - vsa zahvala prijatelju za pomoč); potem gonja med mehankarjem in vulkanizerjem kjer na koncu ugotovimo, da je z gumo vse OK :slap: ; za finiš totalen kreš s starši. Nakar sem se doma samo še ulegla u postlo in prverla, ali ni mogoče kaka slika pripeta nad mojo glavo (za svaki slučaj). LP - M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Take it easy pa bo vse v najlepšem redu ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 usran dan, ko gre vse ful narobe že od zjutraj .. Učerej & dons. :glare: Morm kr vomitat: bruh! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 usran dan, ko gre vse ful narobe že od zjutraj .. pa še rama me boli - ne neha in ne neha Kupi "Konjsko mast (za veziva in mišice)!!! Ne zajebavam se! V soboto, ko boš šel v Kamnik je Veterina 100 m od razstave. tam jo dobiš. Pa reci, da je zate, ne za konja! Če si namišljeni bolnik, daj pa mir! :grim Drgač se pa namaž', pa nauš več žalosten! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 jz sm tud žalostna ampak k bom v soboto fičota vidla na moto razstavi,zihr ne bom več :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 zato k je lep ureme jest sm pa šekr brez motorja :( Upam da ta tedn nazaj pride O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 kar tako saj nemorem biti vedno vesel :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2006 ..Če si namišljeni bolnik, daj pa mir! :grim Drgač se pa namaž', pa nauš več žalosten! :D :D nisem namišljen ... :blush: razen, če se mi je sanjalo, da so mi operirali ramo in stalno haluciniram o šestih malih brazgotinah na rami, pa še zdej tega ne vem ... da sanjam, mislm matrixpress :blink: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 :cry: Grable s'm zlomu pa sosedi himen strgal. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 :cry: Grable s'm zlomu pa sosedi himen strgal. :huh: a z grablami :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 29, 2006 a z grablami :blink: to bi biw pa pravi orgazem žalosti .. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Tok sem žalosten,ker je dež :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Tok sem žalosten,ker je dež :angry2: sva že dva :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 mal sem žalostn, ker so eno deklico, mojo zlo neposredno žlahto, včeraj v bolnco peljal, ker je težko dihala že par dni in je zdravnik najdu neko bulo na vratu in zdaj morjo pregledat ... da ni kej povezano z rakom, ki so ga lani operiral pred 4 leti pa s kemoterapijo odstranjeval ... no, yeba, upam, da ni to to zarad dežja pa že dolgo ne travmiram več, je mal bedn razlog... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2006 ys sm pa žalostn, kje moja mama zbrala korajžo in šla na operacijo sive mrene, pa že tri dni po operaciji še vedno ne vidi dobro, čeprow bi morala že prvi dan. Pa še tak vreme je .. hvala Bogu imam vsaj konjsko mast, če druzga ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno April 6, 2006 Deli Objavljeno April 6, 2006 jst se vam pa pridružujem... vsega po malo... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 6, 2006 Deli Objavljeno April 6, 2006 poleg vremena,me razžalosti še posoljen asvalt za nameček pa še na novo popeskan :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 7, 2006 Deli Objavljeno April 7, 2006 ker mi avto nagaja in bo spet strošek :( :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 7, 2006 Deli Objavljeno April 7, 2006 poleg vremena,me razžalosti še posoljen asvalt za nameček pa še na novo popeskan :angry2: dejmo probat tukaj ne začet jokcat o vremenu, registracijah, cesti in pogrešanju motorja? Hvala :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 7, 2006 Deli Objavljeno April 7, 2006 Ker imam neke zadeve za porihtati pa jih vedno prelagam!!! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 7, 2006 Deli Objavljeno April 7, 2006 Ker imam neke zadeve za porihtati pa jih vedno prelagam!!! :angry2: Tisto je treba vedno naprej porihtat potem pa :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 7, 2006 Deli Objavljeno April 7, 2006 jao še 2h pa v šiht,mogoče pa bi me symru rešu tega jokcanja pa šu namest mene mal delat,8h rekreacije mu tud neb škodlo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 7, 2006 Deli Objavljeno April 7, 2006 Dans pa res nič. No ja, sam ne vem kako naj grem fuzbal na čufarja špilat, če še stat ne morem :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno April 7, 2006 Deli Objavljeno April 7, 2006 Dans pa res nič. No ja, sam ne vem kako naj grem fuzbal na čufarja špilat, če še stat ne morem :wacko: Saj dobro da te ne žalosti! Vse najbolše za RD! Da pa fuzbal ne morš špilat, si pa sam kriv :drunk: (verjetno si "onaj s desne") Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se