Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
vse se je nabralo naenkrat ... rabm objem :cry:

Ja,tut teb en big objem, da ne bo foušije ;) :D

Objavljeno

:huh: :wacko: :blush: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :? :? :? :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :wallbash:

Objavljeno
:huh: :wacko: :blush: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :? :? :? :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :wallbash:

:unsure: Mutika, blemi ...? :friend1: (PM)

Objavljeno
:unsure: Mutika, blemi ...? :friend1: (PM)

Oh, MATjušja ... ja.

:unsure: :mellow: :cry:

Hvala za tvojo pozornost.

:winkiss:

Objavljeno

milostni strel prosim :doze:

:surrender:

Objavljeno

Miha. Mutika!

:friend1: :friend1: :friend2: :friend2: :004 :004 :004 :004 :004

...se ne poznamo :blush: , ampak vseen... sej bo bolš....

kje je šlo tko narobe, sončka? kaj vaju tare?

Objavljeno
vse se je nabralo naenkrat ... rabm objem :cry:

sonček! eto ga! :friend2: :friend2: :friend2:

upam, da bo sonček hmalu pršeu...:004 :004 :004 :004

Objavljeno (popravljeno)

zmatrana sm :closedeyes: .....premražena tut :closedeyes:

:cry: :cry: :cry: :cry:

Popravljeno . Popravil minca
Objavljeno

:cry: :cry: :cry: :cry: Žalostna sm :closedeyes: :closedeyes:

Objavljeno
:cry: :cry: :cry: :cry: Žalostna sm :closedeyes: :closedeyes:

Objavljeno
Ker sem bla dva dni nazaj jest na istem, ti pošiljam big objem :winkiss: za lepši dan :rolleyes:

Hvala lepa. :blush:

Objavljeno
Miha. Mutika!

:friend1: :friend1: :friend2: :friend2: :004 :004 :004 :004 :004

...se ne poznamo :blush: , ampak vseen... sej bo bolš....

kje je šlo tko narobe, sončka? kaj vaju tare?

Hvala, Mačkica. :004

Shit happens. :cry:

Objavljeno

Ti pa res za vse poskrbiš :D

Hvala :winkiss:

Pa še nekomu, ki mi je razvedril :004 :004

Objavljeno

Danes je očke zaprla moja draga omica, tri dni pred svojim 80. rojstnim dnevom ki se ga je tak veselila :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ko bi jo se vsaj enkrat lahko objel in ji povedal kak sem jo mel rad in jo bom vedno mel :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Omica, počivaj v miru, jaz sem s tabo.

Objavljeno
Danes je očke zaprla moja draga omica, tri dni pred svojim 80. rojstnim dnevom ki se ga je tak veselila :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ko bi jo se vsaj enkrat lahko objel in ji povedal kak sem jo mel rad in jo bom vedno mel :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Omica, počivaj v miru, jaz sem s tabo.

Moje sožalje. :(

Objavljeno

:friend1: ...moje sožalje...

Objavljeno

V slabih 2 mesecih sem izgubil 2 kolega.........in ravnokar izvem, da se počasi odpravlja tudi tretji. :(

Res nisem ne vem kak emocionalen pa to, ampak kaj se to zadnje cajte dogaja ej? :?

Objavljeno

žalostna postajam, ko berem o vseh teh smrtih :cry: :cry: :cry: ....tut jz zgubljam ljube osebe :cry: :cry: :cry:

Objavljeno
V slabih 2 mesecih sem izgubil 2 kolega.........in ravnokar izvem, da se počasi odpravlja tudi tretji. :(

Res nisem ne vem kak emocionalen pa to, ampak kaj se to zadnje cajte dogaja ej? :?

:doze: :doze: :doze: ...hude preizkušnje imaš za sabo... v kratkem času izgubiti 3 kolege... drži se! :friend1: :004

Objavljeno
žalostna postajam, ko berem o vseh teh smrtih :cry: :cry: :cry: .... :cry: :cry: :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!