Roky Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) Želim si njen objem,želim si njen poljub...a kaj ko si to želim že nekaj let pa sem skoraj prepričan, da je nikoli nebom imel :cry: Popravljeno September 27, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Želim si njen objem,želim si njen poljub...a kaj ko si to želim že nekaj let pa sem skoraj prepričan, da je nikoli nebom imel :cry: je vse uredu s tabo? :D
Roky Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 je vse uredu s tabo? :D Še sam nevem :unsure:
Schmid87 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Še sam nevem :unsure: zanimivo :whistle:
Roky Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 zanimivo :whistle: Sm ti na MSNju povedov kaj je narobe...upam, da razumeš :)
mačka27 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 dons sm pa jest čist u kurcuuu... ma ke u pm use skup! že ene pol leta ...razn redkih svetlih dni se mi dobesedno vsak dan ruši ful stvari na šihtu,... doma,...probam spremenit taktiko, pa opet isto, pa drgač, pa isti rezultat.... ...edin kar mej vn ulekl je dejstvo, da sm loh kermu poslala kšnga sončka, alpa kšnga cmočka... na temu forumu... pa še tm me zdej pljuvajo zarad *osladnosti*... ...zravn sm pa še od enga, kt se sploh ne poznava dobila skzurcanje, nej se nekam premaknm, pa kj nardim, pa da sam jamram... ...sm borec po duši...pa mam potrpežljivosti ko slon.... sam je bla pika na i... resnično- I give up....
Medoo Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) dons sm pa jest čist u kurcuuu... ma ke u pm use skup! že ene pol leta ...razn redkih svetlih dni se mi dobesedno vsak dan ruši ful stvari na šihtu,... doma,...probam spremenit taktiko, pa opet isto, pa drgač, pa isti rezultat.... ...edin kar mej vn ulekl je dejstvo, da sm loh kermu poslala kšnga sončka, alpa kšnga cmočka... na temu forumu... pa še tm me zdej pljuvajo zarad *osladnosti*... ...zravn sm pa še od enga, kt se sploh ne poznava dobila skzurcanje, nej se nekam premaknm, pa kj nardim, pa da sam jamram... ...sm borec po duši...pa mam potrpežljivosti ko slon.... sam je bla pika na i... resnično- I give up.... :friend1: :friend1: :004 :004 Popravljeno September 28, 2007. Popravil Medoo
zverko Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 dons sm pa jest čist u kurcuuu... ma ke u pm use skup! že ene pol leta ...razn redkih svetlih dni se mi dobesedno vsak dan ruši ful stvari na šihtu,... doma,...probam spremenit taktiko, pa opet isto, pa drgač, pa isti rezultat.... ...edin kar mej vn ulekl je dejstvo, da sm loh kermu poslala kšnga sončka, alpa kšnga cmočka... na temu forumu... pa še tm me zdej pljuvajo zarad *osladnosti*... ...zravn sm pa še od enga, kt se sploh ne poznava dobila skzurcanje, nej se nekam premaknm, pa kj nardim, pa da sam jamram... ...sm borec po duši...pa mam potrpežljivosti ko slon.... sam je bla pika na i... resnično- I give up.... :friend1: :friend1: :004 :004
mačka27 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Hvala Medoo , :004 :004 pa Bivol.... :004 :004 ....
motogirl Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) :cry: sem mislila, da se bom te dni rešila bergel (baje z njimi zgledam grozno :headbang: ), zdaj pa jih moram met še vsaj 10 dni... to ni fer :cry: Popravljeno September 28, 2007. Popravil motogirl
atek Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) :cry: sem mislila, da se bom te dni rešila bergel (baje z njimi zgledam grozno :headbang: ), zdaj pa jih moram met še vsaj 10 dni... to ni fer :cry: ti ne privoščim, jaz sem pa žolosten ker jih bom bergle imel še kar nekaj mesecev :( :( :( :( Popravljeno September 28, 2007. Popravil atek
motogirl Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ti ne privoščim, jaz sem pa žolosten ker jih bom bergle imel še kar nekaj mesecev :( :( :( :( ja, ti še bolj bogi kot jaz :( ... sam to je bil tako trapast in nepotreben zvin, da sploh ne vem, če bo letos še kaj fure z motorjem... čist brezveze...
ShadoW88 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Ker.. :unsure: .. Ah.. :closedeyes: :(
Ganges Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Ker nekoliko izgubljam v Pokru :(
minca Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ne gre mi vse po načrtih :closedeyes: :cry: ...
soncek9 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ne gre mi vse po načrtih :closedeyes: :cry: ... jutri je že nov dan, pa bo boljš :worship:
Ganges Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 je pa tudi res, da nikoli ne more biti tako hudo, da ne bi moglo biti še bolj
vapotek Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Pogrešam nekaj ali pa nekoga.....in to nenormalno noro..... :(
Žarko G. Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Ker nekoliko izgubljam v Pokru :( poznam ta občutek nekak ni več dobrga rivra nikol :wallbash: :angry:
motogirl Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) Pogrešam nekaj ali pa nekoga.....in to nenormalno noro..... :( :friend1: Popravljeno September 28, 2007. Popravil motogirl
imlakar Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 dons sm pa jest čist u kurcuuu... ma ke u pm use skup! že ene pol leta ...razn redkih svetlih dni se mi dobesedno vsak dan ruši ful stvari na šihtu,... doma,...probam spremenit taktiko, pa opet isto, pa drgač, pa isti rezultat.... ...edin kar mej vn ulekl je dejstvo, da sm loh kermu poslala kšnga sončka, alpa kšnga cmočka... na temu forumu... pa še tm me zdej pljuvajo zarad *osladnosti*... ...zravn sm pa še od enga, kt se sploh ne poznava dobila skzurcanje, nej se nekam premaknm, pa kj nardim, pa da sam jamram... ...sm borec po duši...pa mam potrpežljivosti ko slon.... sam je bla pika na i... resnično- I give up.... a se ni škoda sekirat zarad drugih ljudi. Pa še nepoznanih. nikol ne obupaj. Je vedno nekaj, kar nas vleče in nam daje upanje.
vapotek Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Je vedno nekaj, kar nas vleče in nam daje upanje. Ne ni.......žal....... :(
AREA Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Je vedno nekaj, kar nas vleče in nam daje upanje. Samo ce nam uspe najt to nekaj v nas samih...vleče nas volja do zivljenja oz. bolj kot to strah pred smrtjo, upanje oz. neupanje nam ga pa po drugi strani zbija...in iz tega pol nastajajo razne depresije in vse druge mozne izpeljanke.
Ganges Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 poznam ta občuteknekak ni več dobrga rivra nikol :wallbash: :angry: Pri meni je ni bilo skoraj nič dobrega :angry: danes pa me nekaj povezava jebe in DNS ne more pridobit IP-jev da bi jim vrnil milo za drago!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se