Furioso Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Ne razumem več :cry: človek je pošten, pa ga vsi skur*ajo :closedeyes: Jeba.
Fire Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Se vedno na sihtu na petek zvecer :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
MATjuska Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 A so te pol kaki sralci pogosteje klicali? :P Ziher - ampak takih je vedno določen odstotek v celotni klicajoči populaciji ... :krneki:
zverko Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) Ker sem v velikih skrbeh :( piknik??? al kej druzga :friend2: Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil bivol
ShadoW88 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 piknik???al kej druzga :friend2: Druge stvari so, druge :doze: Pa saj bo :yes:
minca Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 spet moram očala imet :closedeyes: k sreči da so lepa :010
ShadoW88 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Ker sem v velikih skrbeh :( Mislim, da se je ravnokar zgodila ena izmed stavri, za katero sem upala, da se ne bo :( :( :closedeyes:
zverko Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Mislim, da se je ravnokar zgodila ena izmed stavri, za katero sem upala, da se ne bo :( :( :closedeyes: upm de ni kj hudga...... vse se zrihta :unsure: :friend2:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 upm de ni kj hudga......vse se zrihta :unsure: :friend2: Ne znam odgovorit, upam pa na najboljše :unsure: Hvala :004
maus Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Ne znam odgovorit, upam pa na najboljše :unsure: Hvala :004 :friend2:
Sanda7 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 dragi že navsezgodij odpeketal neki delat pa ga še zdej ni
Mutika Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 :cry: :cry: :cry: :( :( :( :cry: :cry: :cry:
halls Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 :cry: :cry: :cry: :( :( :( :cry: :cry: :cry: Ojoj! Kaki žalostni obrazki!!! :friend1: :friend1: :friend1:
Mutika Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Ojoj! Kaki žalostni obrazki!!! :friend1: :friend1: :friend1: Hvala, Hallsi, za :friend1:
MATjuska Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 :cry: :cry: :cry: :( :( :( :cry: :cry: :cry: Ne bit tak žalostna, no. :friend2: Pomisli na jutrišnjo furco ... :010 :grupni: :OK: :yea1:
Žarko G. Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 jutr ne grem na nobeno daljšo furo še bolj pa sm slabe volje ko izračunam kolk sm zapravu sam za benz
AREA Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 (popravljeno) Ne bit tak žalostna, no. :friend2: Pomisli na jutrišnjo furco ... :010 :grupni: :OK: :yea1: za benz ti pa ne sme bit nikol zal dnarja, to mors razcistit predn kupis motor:) P.S.: ja vem, napacno objavo sem citiral :wacko: P.P.S.: Mutika, kaj pa tebe mantra? Popravljeno Oktober 7, 2007. Popravil AREA
maus Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 ker ne znam pojasnit moji mali Katki zakaj je tako kot je :cry:
mačka27 Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 V četrtek se vozi v avtu... sm na poti h serviserju- na njegovo povabilo, da se oglasim glede stanja mojega jebača, ki mi je dal rdeč karton na cesti... agregat šel rakom žvižgat... ...preklinjam svoj mp3 predvajalnik, ki je u ku*ac crknil... čez čas poskusov...j*bi ga! prižgem radio... ...prva skladba ki jo slišim... skupina Rambrants... That just the way it is baybe... pa ne moreš... dejansko sem.... komaj zadrževala solze...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 nisem žalosten, a bridko je spoznanje da je življenje eno čist navadno sranje. (ne počutim se tako, mi je pa ta verz padel na misel ob tem, ko sem gruntal, kaj bi lahk človk res bodrilnega napisu v tole temo)
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 al pa še tale Dragi ljudje, neč se ne sekirat na koncu mormo itak vsi kot psi krepirat :)
mačka27 Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 v svojem življenju sem bila za ljubezen bila pripravljena dati vse.... ...za lepoto življenja zastaviti vse... ...kasneje sem obupala... se skrila za pločevino in... skušala doživeti, vse, kar mi je prej manjkalo... oz. sem si izbirala take poti, da mi ni bilo namenjeno ...na koncu sem .... ostala sama s seboj... ... z lepoto in strahovi ob enem ...od prej, od sedaj... in sedaj sem tu... v lepoti preprostosti in manjših čudežev, ki ti jih namenja življenje...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 al pa Žalost daje me jebeno življenje krogla, zluknjaj me :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se