Mutika Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Neskončno sem žalostna ... :cry: :cry: :cry: ... čisto nič ne klapa. Le kakšen dan, če ga ujamem, za motor. Pa še to je vedno bolj poredko ... :cry: :cry: :cry: :( :( :(
Anna Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Službe in še drugih stvari, ki jih žal ne razumem. mogoče bodo znali pa drugi kaj več povedati, ki so pametejši od mene! :? :? :( :( :( :(
motoristek Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Službe in še drugih stvari, ki jih žal ne razumem. mogoče bodo znali pa drugi kaj več povedati, ki so pametejši od mene! :? :? :( :( :( :( :friend1:
Medoo Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Neskončno sem žalostna ... :cry: :cry: :cry: ... čisto nič ne klapa.Le kakšen dan, če ga ujamem, za motor. Pa še to je vedno bolj poredko ... :cry: :cry: :cry: :( :( :( :friend1:
Anna Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Smisel življenja je NESMISEL!!!! :SS :headbang:
Mutika Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 noga me boli in to zelo, zelo, zelo... močno :friend1: :winkiss:
MDR Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Smisel življenja je NESMISEL!!!! :SS :headbang: Sej je res, da zunaj dežuje, pa da je hladno, pa da se priblžuje konec sezone, :hmm: ... ampak za dežjem zmeri posije sonce (tudi če malo dalj traja), pa toplo bo tudi še, da ne govorimo o sezoni :D . Pa vidl se bomo upam zdej tud mal več, pa bo vsaj mal lažje :yes: . Drugače pa glavo gor moja-moja :) ! :004 M.
Mutika Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Smisel življenja je NESMISEL!!!! :SS :headbang: :friend1: :winkiss:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 (popravljeno) :cry: :cry: :cry: Popravljeno Oktober 18, 2007. Popravil ShadoW88
BC Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 (popravljeno) vreme je odlično, ni druge variante - tkole, da ne bom še enkrat pisal... Popravljeno Oktober 18, 2007. Popravil BC
BC Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 (popravljeno) se vam ne zdi, da bi blo fino še kako sporočilo oz. odgovor na zbrisana sporočila tudi zbrisat? so čist brez pomena potem, ko (skoraj) nihče ne ve o čem se gre... Popravljeno Oktober 18, 2007. Popravil BC
metuljcica46 Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 :cry: :cry: :cry: ej rojstn dan maš...dons pa res ne smeš bit žalostna :friend1: :friend2: :004 glavo pokonc :winkiss:
Žarko G. Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 :cry: :cry: :cry: sam res 18 si mlada posluši metulčico46
ShadoW88 Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 ej rojstn dan maš...dons pa res ne smeš bit žalostna :friend1: :friend2: :004 glavo pokonc :winkiss: sam res18 si mlada posluši metulčico46 Sj sem prespala :blush: je že malo bolje :yes: Hvala obema :blush: :winkiss:
Anna Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 JAz sem še kar istega mnenja kot sem bila. Smisla itak ni.. Žalostna sem še vedno, počutim se pa tako da :SS bolje sploh ne pišem. Po moje se kaka starka pri 80 bolje počuti. Dohterji te pa naročijo skor šele čez teden dni, po moje v upanju, da se do takrat že pocajtaš in ne rabijo delat! Mah pa še ............................... Skratka :cry: :cry: :SS :SS :SS
soncy Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 JAz sem še kar istega mnenja kot sem bila. Smisla itak ni.. Žalostna sem še vedno, počutim se pa tako da :SS bolje sploh ne pišem. Po moje se kaka starka pri 80 bolje počuti. Dohterji te pa naročijo skor šele čez teden dni, po moje v upanju, da se do takrat že pocajtaš in ne rabijo delat! Mah pa še ............................... Skratka :cry: :cry: :SS :SS :SS ah bejba :friend2: saj ni vse tko črno :grrr naj ti kaka drobna malenkost pričaran nasmeh na obrazu :chase: že dejstvo, da te imamo radi, je razlog, da se veseliš vsakega dneva :love1:
minca Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 ne moreš vrjet :cry: ...in spet sm jz vsega kriva :cry: nikol noben drug :cry: :headbang: :headbang: ..... proklete hinauke :headbang:
zverko Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 ne moreš vrjet :cry: ...in spet sm jz vsega kriva :cry: nikol noben drug :cry: :headbang: :headbang: ..... proklete hinauke :headbang: :friend1:
Anna Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 ah bejba :friend2: saj ni vse tko črno :grrr naj ti kaka drobna malenkost pričaran nasmeh na obrazu :chase: že dejstvo, da te imamo radi, je razlog, da se veseliš vsakega dneva :love1: Hvala bejba :004 to sem rabla!
ShadoW88 Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Tisto, kar sem si mislila da bo :doze: :( :closedeyes:
metuljcica46 Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 zaradi vseh motosvetovcov ker so žalostni in slabe volje.... :closedeyes: dejte no...lejte kak lep dan je pa sonček.....za vsakega posebaj en velik objem :friend1:
minca Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 :friend1: hvala :004.... zaradi vseh motosvetovcov ker so žalostni in slabe volje.... :closedeyes: dejte no...lejte kak lep dan je pa sonček.....za vsakega posebaj en velik objem :friend1: pr men so oblački :whistle: ;) :004.... žalostna sm k vidim kok so eni bogi :headbang: :headbang: ....
BlackRider Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 (popravljeno) He-he, če vsak dan narediš vsaj droben korak naprej, prej ali slej prideš do željenega. To je podobno, kot pucanje in mazanje motorja ob deževnih dnevih. Če ni "orgazmičnih" zavojev, je tudi priprava slajša kot nič ;) ...se pa potem potencira. Ja, pa vseeno vam želim predvsem veliko pravih "zavojev" :OK: Če padeš, se pač pobereš in greš naprej, če imaš dovolj poguma pa narediš še bolje... ja, saj to je pač "way of life", to smo že počeli po makedamskih cestah v ranem otroštvu, zakaj bi sedaj prenehali. Uaaauuu, a ste sploh pogledali čez okno?? Sonce, mrzlo, čas bo za brušenje smučk, da bo še pozimi kaj hitrosti, sicer ni tako popolna kot poleti, ampak je pa... :yes: Jutri pa vsem želim lep dan (danes je namreč že)! Popravljeno Oktober 20, 2007. Popravil BlackRider
Miha Z. Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 somebody kill me please... :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se