soncy Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 A misliš da je to nalezljivo? :hmm: Poznam namreč več žensk s to boleznijo! :P ne boš verjel, tud moški niste imuni na njo. :whistle:
halls Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 ne boš verjel, tud moški niste imuni na njo. :whistle: :eek: a res? samo nas ni vlko takih! Zgleda,da nas že v otroštvu cepijo! :D
soncy Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 :eek: a res? samo nas ni vlko takih! Zgleda,da nas že v otroštvu cepijo! :D ja, ja tako ste prepričani :lol:
minca Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 A misliš da je to nalezljivo? :hmm: Poznam namreč več žensk s to boleznijo! :P mah....prehitro kej rečem :closedeyes: :cry: ,čeprov ne mislim tko kot je slišat ....
AREA Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Zadeva s pritiskom sploh ni tak nedolzna...sem dobil tablete za zbijanje pritiska in se kup enih drugih zdravil...pol sem pa v sluzbi skup pado in od sile bruhal ko pr norcih...ne vem, ekg je pokazal vse ok samo 170 / 110 pa pulz krepko cez 100 v mirovanju ni niti slucajno ok, sploh ob tabletah!!!! :huh: :hmm:
zverko Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 še en vikend k nam mogu videt sina :headbang:
Irencko Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 še en vikend k nam mogu videt sina :headbang: :BUA: :friend1:
minca Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 slabo se počutim že 2 dni :cry: :cry:
Mutika Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Ne vem, skrbi me kaj se zadnje dni dogaja...pritisk mam nenormalno visok, glava me boli, ma celo telo me boli za popizdit...v sence mi nabija sto na uro, vcasih me kar zacne zanasat in dobim vse belo na oci...spodn pritisk mam ze par dni med 100 in 110, wtf?!?!?!!?!?!? Kaj me misli infarkt al kaj???????????? Eeee, dečko ... daj no, glavo gor, začni spet živet! Nikar se ne predaj !!! :surrender: Saj veš, da se lahko vedno potožiš ... vendar, nikar ne stoj na mestu. Korak po korak, pa bo. Kar pogumno! :winkiss: Življenje resnično teče dalje, to ni banalna floskula, to je dejstvo! Sprejmi ga čim prej! Mislim nate. :friend1: :friend1: :004 :004 :004 še en vikend k nam mogu videt sina :headbang: Joj, ... :mellow: :cry: :friend1: :004 Ker pri nas v službi še kar ne kurijo in je tako mrzlo, da še za delat ni!!!! :headbang: :headbang: Pa še kri se mi je iz nosu vlila, ki se mi še nikoli ni!!! :SS :SS :friend1: slabo se počutim že 2 dni :cry: :cry: :unsure: :friend1:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Ker me vsi vedno vidijo le v najslabši luči :closedeyes:
Irencko Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Ker me vsi vedno vidijo le v najslabši luči :closedeyes: vsi...? jest že ne :friend2:
gebre Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Ker me vsi vedno vidijo le v najslabši luči :closedeyes: Daj nalimaj sliko zgoraj brez, da te vidimo še v najlepši :naughty: ;)
bandy Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Ker me vsi vedno vidijo le v najslabši luči :closedeyes: to pa sploh ni res
soncy Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Ker me vsi vedno vidijo le v najslabši luči :closedeyes: to je njihov problem in ne tvoj. :whistle: važno je, kako se vidš ti sama :)
ShadoW88 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) vsi...? jest že ne :friend2: :friend2: Daj nalimaj sliko zgoraj brez, da te vidimo še v najlepši :naughty: ;) :evilgrin: Imaš še vedno takšno mišljenje? :whistle: to pa sploh ni res :friend2: to je njihov problem in ne tvoj. :whistle: važno je, kako se vidš ti sama :) Ni važno moje mišljenje, posledice še vedno nosim jaz :doze: Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil ShadoW88
gebre Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 :evilgrin: Imaš še vedno takšno mišljenje? :whistle: Po sliki v profilu sodeč to niso tvoje :winkiss: nobeden noče na pivo :(
irency Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 K je treba it delat :trance_33_sleep:
Furioso Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Daj nalimaj sliko zgoraj brez, da te vidimo še v najlepši :naughty: ;)
KeC Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Nisem ravno žalosten, ampak samo rahlo zmeden :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se