Miha Z. Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Nč ni narobe z mano, sam ni mi užitk se ga napit do konca pa obležat nek. kr neki to, k se loh trezn čist dost zabavam e! tegle se tud jest držim O:-)
2384nsdf83 Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 (popravljeno) ful žalostna, le zakaj nej zdj živim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Vedno izključno in samo zase. S seboj. Iz sebe. Tu in tam boš srečala koga, ki ti bo polepšal dan. Nekateri ti bodo zasadili nož ali vsaj pipec v hrbet. Nekateri ti bodo pomagali, ko boš najmanj pričakovala. Nekaterim bo vseeno. Od nekaterih se boš kaj naučila. Ampak - živela boš pa vedno predvsem zase. :doze: e! tegle se tud jest držim O:-) Ja vidva sta pa res ful zrela... Glih en za druzga :lol: Popravljeno November 26, 2007. Popravil brum brum
metuljcica46 Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Vedno izključno in samo zase. S seboj. Iz sebe. Tu in tam boš srečala koga, ki ti bo polepšal dan. Nekateri ti bodo zasadili nož ali vsaj pipec v hrbet. Nekateri ti bodo pomagali, ko boš najmanj pričakovala. Nekaterim bo vseeno. Od nekaterih se boš kaj naučila. Ampak - živela boš pa vedno predvsem zase. :doze: jah ni vse tako preprosto, sploh ko si prizadet razmišljaš drugače :closedeyes:
RHonda Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Motoristična sezona je še takooooo daleč :(
2384nsdf83 Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 jah ni vse tako preprosto, sploh ko si prizadet razmišljaš drugače :closedeyes: Vem. Mešajo se jeza, frustracija, žalost, temačne misli in občutek, da žvečiš tri leta stare žvake, postrgane z asfalta. To vse mine samo od sebe, razen žvake - če čutiš žvake, pojdi k sobarju, ker ti zob gnije :-)
gebre Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Nč ni narobe z mano, sam ni mi užitk se ga napit do konca pa obležat nek. kr neki to, k se loh trezn čist dost zabavam :winkiss: :grrr e! tegle se tud jest držim O:-) Prekleti abstinenti :trance_33_sleep: ;)
Miha Z. Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Prekleti abstinenti :trance_33_sleep: ;) a jebat ga...mogoče tud tebe to čaka :devil:
metuljcica46 Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Vem. Mešajo se jeza, frustracija, žalost, temačne misli in občutek, da žvečiš tri leta stare žvake, postrgane z asfalta. To vse mine samo od sebe, razen žvake - če čutiš žvake, pojdi k sobarju, ker ti zob gnije :-) hm ja....ne vem bomo vidl...rajš bom tih...pa upala na najboljše :closedeyes:
gebre Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 a jebat ga...mogoče tud tebe to čaka :devil: Najbrš takrat k bo žena k bajti pršla :krneki: , če ne bom kje kakšne hude pijanke staknil :blink:
metuljcica46 Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 tresem se od žalosti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mačka27 Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 tresem se od žalosti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ne meni se za bedake, kt ne znajo druzga u lajfu, kot pa samo knock autirat, kt je člowk že tko u k***
mačka27 Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 kak to?? z uppercutom, direktom al krošejem? :lol1: kdorkoli ga faše, ni fajn, če je že tko v bedu..... ne da se mi pa kregat s tabo...
soncy Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 kak to?? z uppercutom, direktom al krošejem? :lol1: pa ti se res norčuješ iz vsakega in vsemu. :evilgrin: mogoče tud teb kdaj sreča zapre vrata, takrat se spomni na vse tiste, ki si jih nekoč prizadel s takim obnašanjem. :angry:
soncy Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 mater, tak dobrega spomina pa spet nimam :kva1: verjamem, taki narciski so ponavad brez spomina. :whistle: imajo možganske celice preveč dela z popolnostjo osebka, ki ji jim pripadajo. :)
2384nsdf83 Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 ne morem spat :( Pojdi eno kitico oddremat :)
2384nsdf83 Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 tresem se od žalosti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :nono:
lasagna Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Pojdi eno kitico oddremat :) Jest itaq preveč spim ker sem v depri. Poklič kej.
paris2 Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 ker dobimo novo delovno pogodbo, ki pa ni nič obetavnega! :headbang:
minca Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 zebe me že ceu dan kot cucka :cry:
halls Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 zebe me že ceu dan kot cucka :cry: pol litra zakuhanega vina bi ziher pomagalo!!! :OK:
metuljcica46 Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 (popravljeno) pol litra zakuhanega vina bi ziher pomagalo!!! :OK: se strinjam men je še vedno, pa ni važn bel al črn... :evilgrin: sam bolš je bel :winkiss: Popravljeno November 28, 2007. Popravil metuljcica46
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se