minca Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 pol litra zakuhanega vina bi ziher pomagalo!!! :OK: :SS a hočeš da zbolim? :angry: :winkiss:
Lobo Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 se strinjam men je še vedno, pa ni važn bel al črn... :evilgrin: sam bolš je bel :winkiss: Že kuham belega.
T1cK0 Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 upam da bo cel sod da ne bomo ostali žejni :naughty: :P drugačl bom mel pa razlog za žalost
metuljcica46 Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 strah me je in to ful :cry:
zverko Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 (popravljeno) strah me je in to ful :cry: :friend1: Popravljeno November 29, 2007. Popravil bivol
Mutika Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Saj ne morem verjet ... :headbang: :headbang: :headbang: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ShadoW88 Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Tak bedn dan... :closedeyes:
Medoo Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Tak bedn dan... :closedeyes: Kaj še bo! :whistle:
ShadoW88 Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Kaj še bo! :whistle: Večer bo tud :D :closedeyes:
GREY WOLF Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 :? :010 :grim nič ne vem o tem...
LUMPKA Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Potrjeno, spet samska. Sej ne vem al naj jokam al se sam še smejim
zverko Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Potrjeno, spet samska. Sej ne vem al naj jokam al se sam še smejim :friend1:
pirrulz Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Potrjeno, spet samska. Sej ne vem al naj jokam al se sam še smejim Idi na pivo.
Mutika Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Spet sem bila tako butasto naivna, pa sem že toliko let na svetu, da bi lahko bila manj, ... če pa verjamem v iskrenost ljudi, no! Verjamem, da mislijo resno! Verjamem, da ne lažejoooo! In verjamem v odkrit pogled v oči, ne pa skrivanje za vogali! Joj, kako tele ... :headbang: :headbang: :headbang: :cry: :cry: :cry:
maus Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Spet sem bila tako butasto naivna, pa sem že toliko let na svetu, da bi lahko bila manj, ... če pa verjamem v iskrenost ljudi, no!Verjamem, da mislijo resno! Verjamem, da ne lažejoooo! In verjamem v odkrit pogled v oči, ne pa skrivanje za vogali! Joj, kako tele ... :headbang: :headbang: :headbang: :cry: :cry: :cry: mutika objemček samo zate :friend2:
metalbike Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Potrjeno, spet samska. Sej ne vem al naj jokam al se sam še smejim jaja, vrjetno bolj smejat pa na pir it ;) Ti iz lastnih izkušenj povem da se u končni fazi ne splača tok sekirat, pa čeprav se ti zdej zdi da se splača :) Matr sm zafilozofiral, hehe :rolleyes: :rolleyes:
minca Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 kok je dobr :cry: ....kakšn lep nasmeh ima :cry: sam kaj, ko pa ne bo nikoli več moj :cry: :cry: :cry: :cry:
janih Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Spet sem bila tako butasto naivna, pa sem že toliko let na svetu, da bi lahko bila manj, ... če pa verjamem v iskrenost ljudi, no!Verjamem, da mislijo resno! Verjamem, da ne lažejoooo! In verjamem v odkrit pogled v oči, ne pa skrivanje za vogali! Joj, kako tele ... :headbang: :headbang: :headbang: :cry: :cry: :cry: ne se sekirat, še velik nas je :winkiss: :whistle:
Anna Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Spet sem bila tako butasto naivna, pa sem že toliko let na svetu, da bi lahko bila manj, ... če pa verjamem v iskrenost ljudi, no!Verjamem, da mislijo resno! Verjamem, da ne lažejoooo! In verjamem v odkrit pogled v oči, ne pa skrivanje za vogali! Joj, kako tele ... :headbang: :headbang: :headbang: :cry: :cry: :cry: Draga Mutika; v to kar verjameš in kar upaš, menim, da je redkost na tem svetu. Tudi jaz to v veliki meri na vseh področjih pogrešam. Ostaja nam upanje, upanje v to, da nisva zastonj naivni in da se bo to poplačalo na drugačen način. Bistvo je, da mi nismo taki kot drugi. :friend1: :friend2: :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se