snoopy Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 ka pa tebe matra ritka? eh...bo že...upam...na najboljše...sam zdle pa... :cry: :cry:
Irencko Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 eh...bo že...upam...na najboljše...sam zdle pa... :cry: :cry: ritka, glavo pokonci, vse še bo :friend1:
Matex_46 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: zakaj? :cry:
mačka27 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 :cry: :( :( :cry: :friend1: :friend2:
zverko Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 de mam čist dougočasn lasf...pa še delat morem it zvečer
Irencko Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 de mam čist dougočasn lasf...pa še delat morem it zvečer hej ritka, glavo pokonc, boš že zgodi fraj jut :P
zverko Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 (popravljeno) :cry: :cry: :cry: ampak vseeno...še zmer....morem povedat... Popravljeno Februar 9, 2008. Popravil bivol
ShadoW88 Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 :doze: :closedeyes: :( :cry:
Sanda7 Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 bliža se konec vikenda :headbang:
Anna Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Žalostna sem bla, ker ljubica ni hotla vžgat ampak POL ............................. pa nisem bla več :D :D :D Žalostna sem bla, ker ljubica ni hotla vžgat ampak POL ............................. pa nisem bla več :D :D :D
gorskaroza Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 ...spet je treba pakirat... jutri na Dunaj do konca meseca.
halls Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 ...spet je treba pakirat... jutri na Dunaj do konca meseca. ...ej,Rožica,a ti slučajno popravljaš neumnosti,ki jih naši politiki nardijo po svetu,da ga tolk pičiš okrog? :?
gorskaroza Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 ...ej,Rožica,a ti slučajno popravljaš neumnosti,ki jih naši politiki nardijo po svetu,da ga tolk pičiš okrog? :? Haha... nope, na zalost ne. Je pa res da sem sluzbeno trenutno veliko okoli.... Pa bi bila raje doma. Mal sem ze sita tega skakanja....
halls Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Haha... nope, na zalost ne. Je pa res da sem sluzbeno trenutno veliko okoli.... Pa bi bila raje doma. Mal sem ze sita tega skakanja.... Pusti službo,pa se pržen k men na kmete,boš lahko cev dan doma! No,v štalo boš mogla it! :evilgrin: :P
soncy Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Pusti službo,pa se pržen k men na kmete,boš lahko cev dan doma! No,v štalo boš mogla it! :evilgrin: :P tejli mamljivi ponudbi se pa zihr ne bo mogla odrečt. :lol: mimogrede, motika zame? :hmm: če že mamljivih ponudb nimam :lol1:
gorskaroza Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Pusti službo,pa se pržen k men na kmete,boš lahko cev dan doma! No,v štalo boš mogla it! :evilgrin: :P ah delo na kmetiji, mala malca ;)
halls Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 tejli mamljivi ponudbi se pa zihr ne bo mogla odrečt. :lol: mimogrede, motika zame? :hmm: če že mamljivih ponudb nimam :lol1: :D Motika te čaka! Sam za na kmete ti nisi,ker preveč rada kofetkaš! :P ah delo na kmetiji, mala malca ;) Zdej si me pa dobla! Sem mislo,da boš napisala 1000 in en razlog,zakaj ne bi pršla na kmete! :D Moram ti priznat,da sploh nimam kmetije! :cry:
soncy Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 :D Motika te čaka! Sam za na kmete ti nisi,ker preveč rada kofetkaš! :P sej bi rajš klobase jedla, pa jih nimam :cry: mi pol še kaj druzga preostane k kofe? :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se