minca Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 :lol1: halsi..nabavi 1 kravo....3 kure pa od soseda traktor vzam pa bo kmetija :whistle: :whistle: :)
halls Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 :lol1: halsi..nabavi 1 kravo....3 kure pa od soseda traktor vzam pa bo kmetija :whistle: :whistle: :) Traktor mamo svojega! :D A pol ti prideš k men? :hmm: Žalosten,jezen sem ,ker sem še zmerom bolan!!! :evilgrin:
minca Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Traktor mamo svojega! :D A pol ti prideš k men? :hmm: Žalosten,jezen sem ,ker sem še zmerom bolan!!! :evilgrin: pridem.....samo bom samo gledala traktor pa krave od daleč :grim :whistle: :whistle: jz mam rajš kmete :whistle: :whistle: :winkiss:
Gallus Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 ... ahhh :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: ...
ShadoW88 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Bojim se nečesa, da ne bi na kaj vplivalo :( :closedeyes: :(
Pervy Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 nova flaša od laškega mi ni všeč :cry: zdaj si jo prepoznal na 2 kiometra, ta nova pa ima tak avstrijski design da se sploh nebo ločila od 1000 drugih pirov. :slap: pa še okus se mi zdi malo drugačen ampak to bomo strokovno testirali :hmm:
Brdaus Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 :cry: Dej no, tamau... nehi se sekirat, bemu. Bo še men šlo na :cry:
NGregor Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 :cry: nimaš kaj bit žalosten, maš lepi moped :naughty: jaz bi ga pa rad mel pa ga nima, samo nisem žalosten, ker " kar še ni, pa še bo" :worship:
snoopy Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Dej no, tamau... nehi se sekirat, bemu. Bo še men šlo na :cry: ne morm si pomaaaagaaaaaatttttt..... :cry: sj bo šlo...če ne z leti pa s tableti...upam... nimaš kaj bit žalosten, maš lepi moped :naughty: jaz bi ga pa rad mel pa ga nima, samo nisem žalosten, ker " kar še ni, pa še bo" :worship: lepi moped se skriva v garaži in čaka na popravil(zdj si me še na to spomnu :cry: ) in lepše dnev
AREA Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 žalost, jeza, bes...človek dela od pon do petka po 9-11 ur dnevno, pol pa še v soboto in nedeljo par ur za pofukanih 400 eurov + malca, medtem ko drugi za skoraj isto delo dobijo krepko čez 1000...zdaj bi najrajsi jebal mater "nekomu"!!!! :headbang:
snoopy Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Spet skor celo noč nism spal :headbang: :headbang: le zakaj ne... :cry:
ZD€N€ Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 bil :doze: sedaj pa ne več :grupni:
Irencko Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 foooooolk zj pa dast jokejna... zuni j tak sonček, djte ga no srat... ala vn malčk na zrak, če lubca ne dela, se pjte pa po grič podit :naughty: pa zarad mene č zvončke naberate :whistle: samu... pomlad... veste tu j un letn čas ku nema kej :cry: just be :wub: and :lol1: :lol1:
sjeng Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 10 dni nogo zdravu, danes šel na fuzbal probat in spet šel gleženj.... obvezno mirovanje pa bergle ......... spet :(
minca Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 10 dni nogo zdravu, danes šel na fuzbal probat in spet šel gleženj.... obvezno mirovanje pa bergle ......... spet :( joj fotr....pazi se :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se