Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Ker ne vem, kako bo naprej :cry: :( :friend2: vse se bo ql poštimal, vrjem! :friend2:
condor Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 :( Nejte bit žalostni....me kr srček boli pol...vse je z razlogom...in iz vsega, kar ima svoj razlog, se nekaj lepega izcimi. Danes je dež, jutri bo sonce....ne smete pustit žalosti, da vas pogoutne. Vse bo še dobro! :) :friend2: :friend2: :friend2: Jst sm se že sprjaznu, tko da nism več žalostn :closedeyes:
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Jst sm se že sprjaznu, tko da nism več žalostn :closedeyes: Pridn. :) :trance_33_sleep: Nikol ne veš, kk se bo na konc obrnil...tk d z optimizmom naprej. -_-
Schmid87 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 :( :friend2: vse se bo ql poštimal, vrjem! :friend2: Pridn. :) :trance_33_sleep: Nikol ne veš, kk se bo na konc obrnil...tk d z optimizmom naprej. -_- minnie wannabe Oprah :D
Minnie Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 minnie wannabe Oprah :D :blush: Pa res bereš misli....uau. :D Ja, ma mi ne ratuje.... :cry: Jao, zgleda d me je padec mau zdelu.... :alien1:
Schmid87 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 :blush: Pa res bereš misli....uau. :DJa, ma mi ne ratuje.... :cry: Jao, zgleda d me je padec mau zdelu.... :alien1: res res :D padec? iz kerga planeta si pa zdj padla na zemlo? :D iz kje so te odvrgl... oni... :alien1: :alien1: :alien1:
Minnie Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 res res :Dpadec? iz kerga planeta si pa zdj padla na zemlo? :D iz kje so te odvrgl... oni... :alien1: :alien1: :alien1: Waaaa.... ^_^ Mya, izpljunl so me spet... :cry: ....me nkjer nočjo.... :cry: :P :P :P Se pa ne spomnm s kod so me spljunl.... :alien1: :alien1: :alien1: .....so mi pol zbrisal spomin... :unsure: ....vse kar se spomnm je, d sm bla na faksu....pol pa tema....kr naenkat sm se vsa potoučena znajdla doma na postli. :huh: Kakci eni nemarni.... :closedeyes: Mislm, d nisva lih ''in the mood'' za to temo, hmm...kaj prauš?
Schmid87 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Waaaa.... ^_^ Mya, izpljunl so me spet... :cry: ....me nkjer nočjo.... :cry: :P :P :P Se pa ne spomnm s kod so me spljunl.... :alien1: :alien1: :alien1: .....so mi pol zbrisal spomin... :unsure: ....vse kar se spomnm je, d sm bla na faksu....pol pa tema....kr naenkat sm se vsa potoučena znajdla doma na postli. :huh: Kakci eni nemarni.... :closedeyes: Mislm, d nisva lih ''in the mood'' za to temo, hmm...kaj prauš? :D sj sva "in the mood" za tot emo.. js sm žalostn.. ker.. so ti zbrisal spomin :closedeyes: btw.. js sm EMO :closedeyes:
Minnie Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 sj sva "in the mood" za tot emo.. js sm žalostn.. ker.. so ti zbrisal spomin :closedeyes: btw.. js sm EMO :closedeyes: :cry: Sploh nism pomislla... :cry: Ne bit žalostn.... ...amm....Fifty? :o EMO?! :huh: :mellow: Od kdaj to?! Jauch...js sm kriva (sm vedla, d mam emo vpliv :( ).... :cry:
soncy Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Ker ne vem, kako bo naprej :cry: a misliš da kdo to ve? :kva1: prihodnost je čist vsem neznanka, zato se ne obremenjuj z njo. uživaj sedanjost, veseli se drobnih in majhnih uspehov, čist vsak dan ti lahko kaj pričara nasmeh na obrazu. :) verjem, nihče nima v lajfu vsega kar si želi. :grrr
KeC Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Lonček mi je poču :cry: Počen lonec in te zgodbice je konec :( :friend1:
TI TO Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 (popravljeno) Samo res, kako fukichi so tota mladina emo današnja, samo gori si poglejte. Vsem lopate v roke, pa bojo vidli, kaj je žalost, ko bojo namesto da bi solze točli svoje žule pokali! Popravljeno Marec 26, 2008. Popravil TI TO
Geiger Sturzflug Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Samo res, kako fukichi so tota mladina emo današnja, samo gori si poglejte. Vsem lopate v roke, pa bojo vidli, kaj je žalost, ko bojo namesto da bi solze točli svoje žule pokali! eh kje, pa! saj, bi, jim kondicije prej, zmanjkalo! pa, še ta stari bi, jim prej, take super-duper, rokavice kupli! :D
halls Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 eh kje, pa! saj, bi, jim kondicije prej, zmanjkalo! pa, še ta stari bi, jim prej, take super-duper, rokavice kupli! :D Še prej bi pa 5 tem na forumu odprli,da bi se lahk kregali,katere rokavice so bolše in kje so jih kupili! :lol1: :lol1: :lol1:
RHonda Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Samo res, kako fukichi so tota mladina emo današnja, samo gori si poglejte. Vsem lopate v roke, pa bojo vidli, kaj je žalost, ko bojo namesto da bi solze točli svoje žule pokali! Jaz sem aktiven pri študiju kot tudi pri delu tako da bodi tiho. Me tudi cele dneve ni doma :trance_33_sleep:
Nagaya Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Ker ne vem, kako bo naprej :cry: ne bo sploh..ostalo bo tako kot je za vedno in lajf saks do amena. :( :friend2: vse se bo ql poštimal, vrjem! :friend2: ne bo. nikol sploh. B) a prav?
TI TO Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Jaz sem aktiven pri študiju kot tudi pri delu tako da bodi tiho. Me tudi cele dneve ni doma :trance_33_sleep: Stari, ti bi bil pravi ded za mačko27!
gebre Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Emokill :yea2: ...ups, napačna tema B)
snoopy Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Še bo treba motor popravt... :headbang: :cry:
minca Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 zbolela sm :headbang: :headbang: :cry: ....
TI TO Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Ker je biu dunajc taki mali. :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se