metuljcica46 Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 (popravljeno) joj...kolk me boli... zakaj to? :unsure: hm... da nam mogla še k dohtarju k tolk boli... Popravljeno April 6, 2008. Popravil metuljcica46
osa rider Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 k je pondelk . . . . kje je vikend .. . . . :whistle:
ZD€N€ Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 ker se nič ne vozim :headbang: :headbang: :headbang:
hribovc Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Pravkar sem izvedel, da se je v prometni nesreči pri Ribčah, danes ubil moj prijatelj, drug in tovariš Čikgumi. Počivaj v miru...............
Irencko Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 ne le oblaki na nebu, pač pa tudi u glavi meglijo, nekaj uhaja, upanje le stežka še ostaja... :unsure:
snoopy Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 k je pondelk . . . . kje je vikend .. . . . :whistle: se strinjam :closedeyes: ker se nič ne vozim :headbang: :headbang: :headbang: enako :unsure: dež :headbang: bemtiš da res :glare: Ker ga nekaj motor zajebava :headbang: MENE TUUUUUUT :cry: :cry: moja frača bo mela spet cel tedn mer pred mano...tole sploh ni u redu :huh: :cry:
metuljcica46 Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 ne le oblaki na nebu, pač pa tudi u glavi meglijo, nekaj uhaja, upanje le stežka še ostaja... :unsure: :friend1: :friend2: :friend2: :friend2: upaj, upaj....kdor upa živi :winkiss: nisi edina ki upa, samo ne obupaj :friend2:
missi Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 vsak za svojo egocentrično rit :headbang:
zverko Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 ma nj gre vseskupi nekam... :headbang: :headbang:
osa rider Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 žalosten? jst? :whistle: ma ne, to se vam sam zdi . . . . :P
fossil Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 računalnik je šekr kriv :headbang: zakaj ni bol pameten od mene, da bi naredu kar hočem da nardi, ne kar mu rečem naj nardi :headbang:
zverko Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 očitn mi ene stvari v življenj niso usojene... :cry: :(
RHonda Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Včeraj bi mi hmal zxr zgorel :cry: Ca. 20 sekund je gorel z 1m visokim plamenom. Na srečo smo pogasili. Smo pa vsi še danes zelo pretreseni
Tony Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Včeraj bi mi hmal zxr zgorel :cry: Ca. 20 sekund je gorel z 1m visokim plamenom. Na srečo smo pogasili. Smo pa vsi še danes zelo pretreseni Ja upam da nimaš preveč škode in da si že odpravil problem .)
osa rider Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Včeraj bi mi hmal zxr zgorel :cry: Ca. 20 sekund je gorel z 1m visokim plamenom. Na srečo smo pogasili. Smo pa vsi še danes zelo pretreseni kaj pa je blo, da je zagorelo???? upam da je mal škode . . . .
SharpNinja Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Ne vem al od vremena al od česa.....sm sm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se