minca Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 joooooj....kaj jz počnem :cry: :cry: :cry: :headbang:
JeRn3j Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 (popravljeno) dobesedno pred bajto, se je en skuterist pred cca. pol urce zaklenfal v avto :cry: ni hujšega, ampak prizor je bil pa grozljiv :cry: Popravljeno April 25, 2008. Popravil JeRn3j
Martin86 Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Kupu lubici nove gume jo peljal na servis zdej pa zmankalo denarja za bencin in pohajanje :unsure: :unsure: :unsure:
RHonda Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Dns bo še zelo zelo žalostno. In jutri. Zaprl se bom v sobo d bom sam zase, zvečer pa se ga grem napit. Sad wings of destiny :cry:
Tony Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 (popravljeno) Dns bo še zelo zelo žalostno. In jutri. Zaprl se bom v sobo d bom sam zase, zvečer pa se ga grem napit. Sad wings of destiny :cry: Ne bit žalosten, pa prid na Grobnik gledat in poslušat akrapoviče :naughty: Pa še kašno bomo rekl :beer2: Popravljeno Maj 1, 2008. Popravil Tony
osa rider Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 k nism šu z družbo na grobnik . . . . . :headbang: :headbang: :headbang:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Ker moram delat... in bi bila zdej rajš na Grobniku pa navijala, kukr pa da sedim za računalnikom pa čakam, kdaj kakšen gost pride... aaaa pa še vreme je tko lep... kok bi bilo fino bit zdej tam pa mal oči past na motorjih pa dobrih vožnjah,...
Nagaya Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Da nisem spet vse zajebal :? nisi in nehaj morit.
RHonda Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Doma so me spet nadrli ko me ni nič doma. :cry: Itak pa se bom odselil, tko da me ne briga nič več
RHonda Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Tok sm utrujen da ne vem kaj bi naredu. Sej sm že cel dopoldne prespal, pa je samo še slabše :(
halls Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Doma so me spet nadrli ko me ni nič doma. :cry: Itak pa se bom odselil, tko da me ne briga nič več Zdaj mi pa nekaj ni jasno: doma te kregajo,ker te ni nič doma. Voziš motor,ki najbrz ni blokiran na 25kw,torej si najbrz že oreng polnoleten. Še vedno te kregajo,ker te ni doma. :slap: :hmm: :?
RHonda Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Zdaj mi pa nekaj ni jasno: doma te kregajo,ker te ni nič doma. Voziš motor,ki najbrz ni blokiran na 25kw,torej si najbrz že oreng polnoleten. Še vedno te kregajo,ker te ni doma. :slap: :hmm: :? Star sem 23 let, pa mislim, da dovolj da mi doma dajo mir. Sposoben sem živeti tudi sam, kar sem že nekajkrat dokazal. Zakaj pa da bi blokiral na 25kw ? Moj prvi resni motor je mel 26kw, pa mi je bil že prvi dan prešvoh :whistle:
minca Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 ...žalosti me vreme...pa dejstvo, da se morem neki skor nemogočega naučit do jutri :headbang: :headbang: :closedeyes: ...
GREY WOLF Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 ...žalosti me vreme...pa dejstvo, da se morem neki skor nemogočega naučit do jutri :headbang: :headbang: :closedeyes: ... Eh res je Minca, pri tebi bi bi dan brez #žalosten sem #misija nemogoče... :whistle: drugo pa je vse mogoče :winkiss:
minca Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Eh res je Minca, pri tebi bi bi dan brez #žalosten sem #misija nemogoče... :whistle: drugo pa je vse mogoče :winkiss: čist mogoče bi blo :grim ne me zajebavat :angry:
ShadoW88 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Ostala brez besed :closedeyes: :cry: :cry: :cry:
RHonda Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Jest sem zelo žalosten, ker enostavno ne morem več čakat. Čakam čakam srce pa boli. Ne morem več :cry: Minca ti pa :friend1:
RHonda Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Pa to čakam glih za vsako stvar :cry: , čudno da se mi ni že zmešalo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se