RHonda Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 :cry: Zdej je pa že prehudo ratalo. Že tretji teden brez motorja, pa skoz lepo vreme. Ne morem spat, ne jem, ne pijem, skoz me boli glava, samo še kadim in tiščim glavo v tla. Ne hodim več na fax niti na šiht. Mehanik pa ima 3 ure dela za popravilo in samo odlaga in odlaga. Ob en Grobnik me je že dal, zdej me hoče še ob drugega. Če ne bo kmalu motorja, se mi bo strgalo. Sej nobenemu tega ne privoščim, samo kdor se neki smeje na moj račun mu pa privoščim konkretno okvaro motorja :closedeyes:
simonsi Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 :cry: Zdej je pa že prehudo ratalo. Že tretji teden brez motorja, pa skoz lepo vreme. Ne morem spat, ne jem, ne pijem, skoz me boli glava, samo še kadim in tiščim glavo v tla. Ne hodim več na fax niti na šiht. Mehanik pa ima 3 ure dela za popravilo in samo odlaga in odlaga. Ob en Grobnik me je že dal, zdej me hoče še ob drugega. Če ne bo kmalu motorja, se mi bo strgalo. Sej nobenemu tega ne privoščim, samo kdor se neki smeje na moj račun mu pa privoščim konkretno okvaro motorja :closedeyes: A si ti mazohist a kaj? Če bol lepo vljudno spraševal kdaj bo končano, boš do zime čakal. Z enimi se je pač treba malo ostreje pogovarjat. :doze:
RHonda Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Noben ne da motocikla za testno vožnjo :trance_33_sleep:
Medoo Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Noben ne da motocikla za testno vožnjo :trance_33_sleep: Mam še en star avtomatik, pa ti ga posodim! :naughty:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Noben ne da motocikla za testno vožnjo :trance_33_sleep: www.itineris.si
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 (popravljeno) Noben ne da motocikla za testno vožnjo :trance_33_sleep: kdo bi ga pa dal norcu s samomorilskimi nagnjenji :headbang: Popravljeno Maj 9, 2008. Popravil _Nejkoo_
osa rider Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 jst žalosten??? ma neeeee to pa ne . . . . . . . :P
Mutika Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 :cry: Žalost zaradi smrti ljube osebe. Hkrati me tolaži dejstvo, da ni želela več živeti tako osamljena, odkar je točno pred letom dni umrl njen življenjski partner. Babi, draga moja taščica, zelo rada sem te imela. :cry:
RHonda Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 K je konc motozbora pa še brez motorja sem :cry:
Nagaya Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 K je konc motozbora pa še brez motorja sem :cry: ja cela beda no :rolleyes:
minca Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 ...ker je vsega lepega prehitro konec :(.....
Minnie Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Pravjo, da ni zmagovalec tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki se po vsakem padcu pobere...no, men se več ne da pobirat...kr na tleh bom ostala. :alien1: BEMMU! :headbang:
RHonda Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Greva en krog pa se boš mal dvignla .)
Minnie Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Greva en krog pa se boš mal dvignla .) :D Najprej me je treba s tal pobrat. :( :trance_33_sleep: :P
katja Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 žalostna, jezna, navličana že vsega :cry: :(
metuljcica46 Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 (popravljeno) žalostna, jezna, navličana že vsega :cry: :( en velik objem ti pošiljam, jutr pade pjačka pa se bova mal pogovorile :friend1: :friend2: sj bo boš vidla :winkiss: Popravljeno Maj 12, 2008. Popravil metuljcica46
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 žalostna, jezna, navličana že vsega :cry: :( dejavu te čaka :lol1:
sjeng Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 dejavu te čaka :lol1: Za skupinski samomor?
RHonda Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Za skupinski samomor? Nebi še, raj bi se prej še mal pozabavali
Pervy Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Nebi še, raj bi se prej še mal pozabavali a na chatu? :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se