KawasakiGirl Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Joj kašken dvorišče so nam nardil :cry: mislm ej... teli obrtniki :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 (popravljeno) heh, je komp krešnu totališ :headbang: , pa je šla 1/3 seminarja v kurac :krneki: Popravljeno Maj 19, 2008. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 žalosten?? .. . . . .ma neeee . . . . prej jezen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Da se počutim tako kot da mi ta izpit pa motor pa nč ni usojeno... aaa :cry: ... res nimam sreče... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 ....zbolim vedno ob nepravem času :headbang: :(... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rideRR Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Dež je že 3 dni skupi. :cry: :cry: :cry: Pa še kr ga napovedujejo. Da je vse skp bolj sladko pa še računalnik crknu. Tk da se matram na nekmu starmu. Ko bi lahk za vsak ukaz šou vmes še na kavico. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 mogla bom odmislit počitnice v afriki....v capetownu....ker so taki spopadi dol. :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 24, 2008 Deli Objavljeno Maj 24, 2008 ma nisem . . . . . prej jezen . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 29, 2008 Deli Objavljeno Maj 29, 2008 The demon in your mind will rape you in your bed at night The wisdom of ages the lies and outrages concealed Time it waits for no man My future is revealed Time it waits for no man My fate is sealed If I cancel tomorrow the undead will thank me today Fly in the space of your prophets I mock your morality plays The moon is red and bleeding The sun is burned and black The book of life is silent No turning back Only the good die young All the evil seems to live forever Only the good die young All the evil seems to live forever Only the good die young Only the good die young Mistery madman a victim of cruel charade Some innocent pawn in an end game one more stalemate Is death another birthday? A way to kiss your dreams goodbey? Do the undead live within us? And look through our eyes? Walking on water are mirarcles all you can trust Measure your coffin does it measure up to your lust So I think Ill leave you With your bishops and your guilt So until the next time Have a good sin Only the good die young All the evil seems to live forever Only the good die young All the evil seems to live forever Only the good die young Only the good die young Seven deadly sins Seven ways to win Seven holy paths to hell Seven downward slopes Seven bloodied hopes Seven are your burning fires Seven you desires... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Maj 29, 2008 Deli Objavljeno Maj 29, 2008 ne pa nisem :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 29, 2008 Deli Objavljeno Maj 29, 2008 Bolana sm :( pa še 14 dni ne bom smela it na motorja :closedeyes: :( :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 Bolana sm :( pa še 14 dni ne bom smela it na motorja :closedeyes: :( :headbang: Malo za dolgčas! :D :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 Malo za dolgčas! :D :krneki: :slap: To smo že prerasli :) Virusov pa tudi ne rabim :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 proklet dez en :cry: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 To da še nimam izpita in se ne morm ganjat z mojmu kawasakijm okol.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 Povem samo na hitro kaj se mi je zgodilo :cry: Gsx-r 1000 3.prestava obrati skor full meni reče en glas zavij levo če si za Boga a desno za hudiča. In zamotam rahlo na levi pas nato KATAPULT :cry: :cry: :cry: Nočem tega pisat v črni forum, ker ga bere preveč ljudi- je pa eden izmed dokazov moj opraskan kombinezon, ukradena čelada N93- HVALA :SS Na dnevnem števcu kilometrov pa napisana številka 666 kolega je tudi slikal :blink: :BUA: Nič ne bom govoril kje je bilo, najprej sem 15 min čakal ob cesti s čelado v roki, nato še 20 min LEŽAL in malo glumil bolečine. Motoristi so hodili mimo in nobeden NI ustavil. Jaz toliko močno v življenju še nisem jokal...Toliko o slovenskih motoristih...Lahko povem o vas samo to (razen nekaj izjem vas je po vsakem slovenskem kraju kakšen), da ste nevredni časti voziti motor, se grdo obnašate, ne poslušate človeka v stiski in ste brez vere. Tudi sam imam osebno takšne kolege, ki pa niso imeli takšne sreče kot jaz- ker ne zaupajo v višjo silo ki te varuje in so preponosni sami nase. To lastnost sem opazil pri večini motoristov, ki sem jih zadnji čas na novo spoznal. In zato slovenske ceste terjajo davek. Mene je višja sila REŠILA- veliko motoristov pa ne. Vsakemu priporočam naj si na motor nalepi številko 666 (meni se je Bog razodel pač v tej obliki- ne more se motoristu prikazat z enimi svečami in križi), lahko križ, posvetilo, kakšno nalepko z blagoslova. Opazil sem da so motoristi, ki to dajejo gor v večini dobri fantje. A veste da so se enmu kolegu dolgolascu dogajale podobne stvari ??? Šla dihtunga glave na hondi, vnel se je avto- ma ISTO ko pri meni. Z njim sva zelo dobra kolega. Rad pa bi se zahvalil XXX Ridersom iz Celja- ZAKON STE in Natkotu (Bernardu)- predsedniku MK PANTHERS pa vsem ostalim motoristom- hvala. Tisti ki pa mislite da je tale objava ''zajebancija''- vam pa lahko nekaj prikličem- Bog ne daj- prosim pa NE PIŠITE odgovorov na to sporočili, lahko na pm, ni pa zaželjeno niti to, ker sem zdajle v hudi krizi pa ne v depresiji ampak v dilemi, kaj naj naredim s to številko 666 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 oo to si ti ko sma se zjutraj pogovarjala na moto zboru :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 (popravljeno) Povem samo na hitro kaj se mi je zgodilo :cry: Gsx-r 1000 3.prestava obrati skor full meni reče en glas zavij levo če si za Boga a desno za hudiča. In zamotam rahlo na levi pas nato KATAPULT :cry: :cry: :cry: Nočem tega pisat v črni forum, ker ga bere preveč ljudi- je pa eden izmed dokazov moj opraskan kombinezon, ukradena čelada N93- HVALA :SS Na dnevnem števcu kilometrov pa napisana številka 666 kolega je tudi slikal :blink: :BUA: Nič ne bom govoril kje je bilo, najprej sem 15 min čakal ob cesti s čelado v roki, nato še 20 min LEŽAL in malo glumil bolečine. Motoristi so hodili mimo in nobeden NI ustavil. Jaz toliko močno v življenju še nisem jokal...Toliko o slovenskih motoristih...Lahko povem o vas samo to (razen nekaj izjem vas je po vsakem slovenskem kraju kakšen), da ste nevredni časti voziti motor, se grdo obnašate, ne poslušate človeka v stiski in ste brez vere. Tudi sam imam osebno takšne kolege, ki pa niso imeli takšne sreče kot jaz- ker ne zaupajo v višjo silo ki te varuje in so preponosni sami nase. To lastnost sem opazil pri večini motoristov, ki sem jih zadnji čas na novo spoznal. In zato slovenske ceste terjajo davek. Mene je višja sila REŠILA- veliko motoristov pa ne. Vsakemu priporočam naj si na motor nalepi številko 666 (meni se je Bog razodel pač v tej obliki- ne more se motoristu prikazat z enimi svečami in križi), lahko križ, posvetilo, kakšno nalepko z blagoslova. Opazil sem da so motoristi, ki to dajejo gor v večini dobri fantje. A veste da so se enmu kolegu dolgolascu dogajale podobne stvari ??? Šla dihtunga glave na hondi, vnel se je avto- ma ISTO ko pri meni. Z njim sva zelo dobra kolega. Rad pa bi se zahvalil XXX Ridersom iz Celja- ZAKON STE in Natkotu (Bernardu)- predsedniku MK PANTHERS pa vsem ostalim motoristom- hvala. Tisti ki pa mislite da je tale objava ''zajebancija''- vam pa lahko nekaj prikličem- Bog ne daj- prosim pa NE PIŠITE odgovorov na to sporočili, lahko na pm, ni pa zaželjeno niti to, ker sem zdajle v hudi krizi pa ne v depresiji ampak v dilemi, kaj naj naredim s to številko 666 :cry: hahahahah, 666 the number of the beast, sacrifice is going on tonight :evilgrin: :devil: buahahahaha Popravljeno Junij 1, 2008. Popravil reesko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 oo to si ti ko sma se zjutraj pogovarjala na moto zboru :) No povej jim na forumu, da nisem tak ''osel'' kot zgleda po mojih objavah :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Jest sm pa trenutno čist žalostna, zato ker ne morm še mal spat, jest pa tkoooooo zaspana... pa še vikend je prehitro minil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Ponedeljek! :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 pondelk, fax, izpiti... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 pondelk, fax, izpiti... :unsure: sj bo kmal bolš....če prej ne,že jutr :naughty: :naughty: bm pršu pomagat grah reševat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 sj bo kmal bolš....če prej ne,že jutr :naughty: :naughty: bm pršu pomagat grah reševat :whistle: uuuu fuj dobj... hehe :naughty: sam na fax pa treba š vsejn :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se