R1FREAK Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) Jas sem mel na skuteru zadnič zadne 4 cifre 6ke na kilometrih, zadnje čase se prpeljem domov ob 4:44, 5:55 celo 2x v dnevu, ko si tam izničim kilometre se tud kdaj najde 555 ampak kaj mi je vseeno. Res da sta obe nesrečni cifri, ampak pač se zgodi. Naključja se dogajajo. Tako kot dostikrat na uri na kompu vidim 13:37 pa tut nič ne pomeni :D. Sem en čas verjel v take vraževerne varjante sam to je krneke. Res pa je, da sem zadnjič ob 5:55 pogledal na zaslon na motoru in v naslednjem ovinku naletel na policaje :D sam me niso ustavli haha! Pa ne verjamem v take štose. Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil R1FREAK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 boli me :closedeyes: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P_E_T_R_A_ Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 No povej jim na forumu, da nisem tak ''osel'' kot zgleda po mojih objavah :P to pa lahko jst vsem potrdim, da si prov zakon...;) čeprav ene izjave tle na forumu pa res ne razumem...:) na srečo v živo nimaš takih izpadov an? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 :closedeyes: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Zato, ker letos res nimam sreče z dopustom. V aprilu 14 dni dežja. Ta teden pa spet :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Ker ne smem moje ninje na cesto pelat... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Nje žalostn, jezn :fight2: The error returned was: Sorry, your posting rights have been temporarily suspended. The suspension is due to end on 5 Jun 2008 @ 09:28. Kot da sm kaj naredo, PMMMMMM // mali Nejko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 spet mam manj las :( :cry: ..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 k moram delat . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 Zarad tega vremena mi vsak dan vožnja odpade :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 Zarad tega vremena mi vsak dan vožnja odpade :headbang: ne bit neučakana . . . . . . . sej bo še lepega vremena . . . . in užitkov . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 ...bojim se za cucija kaj mu je k je tok žalosten :(... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 (popravljeno) ne bit neučakana . . . . . . . sej bo še lepega vremena . . . . in užitkov . . . . Delam izpit in ta vožnja mi vsak dan odpade... tko da se mi ta izpit sam zavlačuje... drgač ne bi bla tko nestpna :rolleyes: (no ja al pa še bl, k neb mogla mojga lubija nč vn pelat :whistle: ) Popravljeno Junij 6, 2008. Popravil KawasakiGirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 ma nisem . . . . . sam mal jezen . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 ...bojim se za cucija kaj mu je k je tok žalosten :(... Predvidevam da je mladič, kar je normalno, da se mora privadit na novo okolje. Al pa zato ker si ti njegova lastnica :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 ma neeee . . . . . nisem žalosten . . . . .prej jezen . . . .to vreme . . . :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 ritke, glavo pokonc, zuni j sonček :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 ...ker ščije... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 le ena oseba pozna odgovor zakaj sem žalosten :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 le ena oseba pozna odgovor zakaj sem žalosten :? Danijel Šmid? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se