pirrulz Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Danijel Šmid? Maruča. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Pogrešam pupico, ki me je trenutno iz dela poklicala. Zvečer ob mojem koncu dela in njenem bom pa pisal v drugo temo. Nasmeh :)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 k morm na šiht Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 le ena oseba pozna odgovor zakaj sem žalosten :? Ne bodi no žalosten. Saj ti bom naslednjič pustil, da mi pivo plačaš......častna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Da bom še en mesec lahk sam gledala mojo ninjo :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Ne bodi no žalosten. Saj ti bom naslednjič pustil, da mi pivo plačaš......častna. vapo :friend2: res sem slabe volje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Da bom še en mesec lahk sam gledala mojo ninjo :cry: Pridem, da jo pelem en krog...da je ne boš samo gledala :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Pridem, da jo pelem en krog...da je ne boš samo gledala :whistle: rabš pomoč? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 Ker ni vreme bolš :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Ker ne vem kaj nej nardim :cry: eh ja.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 ...ker mam še vseen čudn t.... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Ker ni vreme bolš :krneki: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 eh, bom rajš tih :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Na petek 13 nikoli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Nej gre tale lev kolen mal u k*rac, prov treba mu je blo motor lovit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 ....ker je cuci mogu bit sam doma :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Jah še en popolnoma deževen dan... pa je spet vožnja odpadla... eh ta moj izpit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 zgleda, da me letos tud sonce ne bo ogrelo. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 zgleda, da me letos tud sonce ne bo ogrelo. :cry: Kaj pa kak meter bukovih drv? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Kaj pa kak meter bukovih drv? :hmm: jih mam še več kot m, pa me vseen zebe. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 jih mam še več kot m, pa me vseen zebe. :evilgrin: će jih boš samo gledala ti res ne bo vroče...jih moraš napravlat,tkt zmeri kuha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 će jih boš samo gledala ti res ne bo vroče...jih moraš napravlat,tkt zmeri kuha :D kaj ne poveš :lol: tega pa res še nisem vedla kako prideš do drv. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 (popravljeno) kaj ne poveš :lol: tega pa res še nisem vedla kako prideš po drva. :lol: :grim Popravljeno Junij 14, 2008. Popravil snoopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 :grim čakam sonce in poletje :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 čakam sonce in poletje :evilgrin: nisi edina...postavi se v vrsto :evilgrin: čakam in čakam še krave mukajo,čakam in čakam še pujsi jokajo.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se