halls Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 čakam sonce in poletje :evilgrin: Ti kar čakaj........................... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 DAn primeren samo za samomor :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 DAn primeren samo za samomor :cry: Ampak res..... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 cel dan je bil dž.....zeblo me je cel dan....vsa blatna sm bla.... :closedeyes: :headbang: :headbang: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 pah brez komentarja...povezano s željo:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Ker ne vem več kaj nej nardim :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil30 Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Ker ne vem več kaj nej nardim :krneki: :friend2: zmiri se najde rešitev, sam dost se moreš poglobit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 :friend2: zmiri se najde rešitev, sam dost se moreš poglobit Hvala... sej vem ja... sam odločt se je težko... oz. sprejet ta pravo odločitev... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil30 Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Hvala... sej vem ja... sam odločt se je težko... oz. sprejet ta pravo odločitev... :whistle: če se pač narobe odločiš pol rešuješ drug problem and so on and so on...če pa pride čist nepovezan problem, tko da ni se preveč za sekirat, to ne rešuje ničesar! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 če se pač narobe odločiš pol rešuješ drug problem and so on and so on...če pa pride čist nepovezan problem, tko da ni se preveč za sekirat, to ne rešuje ničesar! Ja sej vem, sej se bom nehala, oblubm :D ampak vseen me pa take stvari mal vržejo s tira pa sm žalostna mal pol :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Ker vreme jest pa na šihtu... oh pa tko fajn je blo pr bazenčku :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil30 Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Ker vreme jest pa na šihtu... oh pa tko fajn je blo pr bazenčku :whistle: no da te zarveselim, sm ga pa dones že žgau, pa tuhtam da ga bom še :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 no da te zarveselim, sm ga pa dones že žgau, pa tuhtam da ga bom še :whistle: Ko si ti prjazn, da me razveseljuješ :) ma ne sej nism neki žalostna, sam tko fajn dan je bil, da je blo prov težko it na šiht :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil30 Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Ko si ti prjazn, da me razveseljuješ :) ma ne sej nism neki žalostna, sam tko fajn dan je bil, da je blo prov težko it na šiht :whistle: šekr je fajn dan :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 šekr je fajn dan :naughty: Zame ni več tok, k tlele sm tlele na šihtu... no ja sej hudga mi ni, sam ne morm pa uživat tko kukr sm prve pol dneva :( :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Okraševalska inspiracija mi je usahnla, zdj mi pa ne gre :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Tak lep ureme je js se morm pa učit za jutr :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Tak lep ureme je js se morm pa učit za jutr :headbang: :headbang: Sva že 2... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Ne vidim več poti naprej..... :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 žalostna...... :huh: ...vedno znova ko grem prižgat svečko.... :huh: :huh: ... počivaj v miru....... R.I.P O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Ne pa nisem :D ,sm bil ,zdej pa nč več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 zarad tega ker sm najtežja vprašanja potegnu pa še mal obupavam nad nečem ,sam bom pridno čakov,da vidm kko se bo na konc izšlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 Jebenti spet nekej dež pada :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 Spet vikend... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se