halls Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 .....kolk velko količino denarja sm dala za kolo :(...bančni račun je žalosten ker nima velik denarja gor :whistle: :closedeyes: Pokaži,da vidim,kak bicikl si kupla!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 spravi se delat :whistle: bom bom, ampak šele avgusta :grim :grim Pokaži,da vidim,kak bicikl si kupla!!!! jutr :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 kmal bo treba spet gumo menat :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 (popravljeno) Ne ne nism čist nč žalostna :whistle: :P :D B) :010 Popravljeno Julij 4, 2008. Popravil KawasakiGirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Ne ne nism čist nč žalostna :whistle: sej jst tut ne ...sam denarnca pa bo :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuSSy3At3R Objavljeno Julij 6, 2008 Deli Objavljeno Julij 6, 2008 .... ker še zdaj osebno nisem spoznal nobenega motosvetovca, odkar sem prijavljen tukaj :cry: torej od februarja. Ne vem mogoče se pa vi u drugi državi vozte :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Julij 6, 2008 Deli Objavljeno Julij 6, 2008 life sucks..and so do I :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 vse se obrača proti meni :headbang: :closedeyes: :(...nč ne gre tko kot bi mogl it :(....v petek mineva že 1 leto odkar mi je umrl ati.. :cry: :cry: :cry: in ko na vse to mislim, mi ostane samo še :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 vse se obrača proti meni :headbang: :closedeyes: :(...nč ne gre tko kot bi mogl it :(....v petek mineva že 1 leto odkar mi je umrl ati.. :cry: :cry: :cry: in ko na vse to mislim, mi ostane samo še :cry: :cry: :cry: Ojooooj boga minca :( Kolk se mi smilš . Rad bi naredu kej ,da bi ti blo bol ,samo kaj ko v taki situaciji nič ne moreš :cry: Upam ,da ti :winkiss: pa :friend1: :friend1: :friend1: :friend1: :friend1: vsaj čisto malo pomagajo :( Upam ,da boš kmal bolš,čeprov je men to lažji rečt kukr pa se ti počutš :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Js pa sploh nimam sreče v lajfu :cry: :cry: :headbang: prvo mi poči guma ,poj pa še kluč poči :headbang: :headbang: pa noben ni mu kluča s sabo ,da smo poj po bledu letal ,da sm ga dobu. waaaa to se prov zajbavajo z mojmu lajfm tm gor pa se mi smejijo v faco :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Je dan žalovanja in sem žalisten. Žalujem, ker je še ena konkretna porcija zdrave pameti zapustila tole dolino šentflorjansko. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Je dan žalovanja in sem žalisten. Žalujem, ker je še ena konkretna porcija zdrave pameti zapustila tole dolino šentflorjansko. :headbang: sva že dva žalujoča :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 očitn znam uničt popolnoma vse,še najhitrej pa tistu kar mi največ pomen... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 vse se obrača proti meni :headbang: :closedeyes: :( ...nč ne gre tko kot bi mogl it :( ....v petek mineva že 1 leto odkar mi je umrl ati.. :cry: :cry: :cry: in ko na vse to mislim, mi ostane samo še :cry: :cry: :cry: :friend1: upam, da se ti življenje čimprej obrne na bolje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 k se končuje neki lepga... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 :cry: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sončece Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Minca drži se. :winkiss: ...ker me še zmeraj daje bolezen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 life sucks..and so do I :SS :SS :SS :SS ...twice... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 vse se obrača proti meni :headbang: :closedeyes: :( ...nč ne gre tko kot bi mogl it :( ....v petek mineva že 1 leto odkar mi je umrl ati.. :cry: :cry: :cry: in ko na vse to mislim, mi ostane samo še :cry: :cry: :cry: Drzi se, saj bo! :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Sm ja :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 ...twice... tretjič... Sm ja :cry: . Me 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 a jst?? ma nisem žalosten . . . . prej jezen . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Jest sm pa žalostn, k že doug časa nism vidu Ose... da kako rečemo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Jest sm pa žalostn, k že doug časa nism vidu Ose... da kako rečemo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se