KawasakiGirl Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Sva že dva....sam jes delam do 5, pol pa hajd na motor :naughty: Srečko :rolleyes: dej ene dva ovinka namest mene odvoz :whistle: pa uživej :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 :headbang: ...eh... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxf1 Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 ker nisem naredu vožnje "A" :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Ne zmeri,kšnkrat pa :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Vse, ampak res čisto vse, gre narobe... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Vse, ampak res čisto vse, gre narobe... :( :friend1: vapo no...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Vse, ampak res čisto vse, gre narobe... :( Greva na drink? :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 mah. . . de nit ne jamram. sve u p"#&%& materinu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocco Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 mal žalostn pa ornk raz...zden...nabasu radar...11km/h preveč...250€ pa 3 pike....v 8 dneh samo 125€ :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Ker sem bolan ko svija :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 da bi biu žalosten . . . .???? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Ker sem bolan ko svija :headbang: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Ni blo zdravnika, sestra se mi pa ni "upala" povedat kaj se "skriva" v izvidih :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCMC Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 uhh... ceu teden že delam popoldan tk da moj z-jček počiva v garaži ko je še lepo vreme :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeBB Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 K je konc dopusta :slap: PRODAM CBR 1000 RR !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Tko bi lahko še uživala na mojmu motorčku, pa morm bit na šihtu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Ne vidim več izhoda...mislim, da se bom poslovil od vseh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Tko je blo fajn pančkat, pol pa morm vstat v nedeljo ob 6ih zjutrej, moj lubi :wub: pa tko fletn naprej spančka... aaa ko bi se nazaj k njemu stisnla pa lepo zaspala naprej :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Ne vidim več izhoda...mislim, da se bom poslovil od vseh... Adijo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Adijo.... Ne še...v petek pa, ko grem na...ahm Sardinijo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 danes sm ceu dan slabe volje in žalosten tud . . . . . kajti na današnji dan se je . . . . . . najboljši prjatu . . . . sam sm se trudu da tega ne pokažem . . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 danes sm ceu dan slabe volje in žalosten tud . . . . . kajti na današnji dan se je . . . . . . najboljši prjatu . . . . sam sm se trudu da tega ne pokažem . . . . . . :friend1: :friend1: :friend1: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se