gregorius Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Ne še...v petek pa, ko grem na...ahm Sardinijo :D al pa... ahm... se ne pozdraviš ampak še bolj zboliš in ne greš :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Sem ja, ker izvidi res niso v redu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Sem ja, ker izvidi res niso v redu :cry: :friend1: ............. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Sem ja, ker izvidi res niso v redu :cry: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čebelca Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Klinčeva dolga sreda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Hudič je na UE delat... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Hudič je na UE delat... :whistle: Zakaj pa nisi v šole hodu... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 5, 2008 Deli Objavljeno September 5, 2008 nič, ker grem na dopust, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 5, 2008 Deli Objavljeno September 5, 2008 Ker sem nekej zaj*****... pa mi je tko žal.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 5, 2008 Deli Objavljeno September 5, 2008 ah :( upam da bo vse ok.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 5, 2008 Deli Objavljeno September 5, 2008 sej nisem... ???? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 6, 2008 Deli Objavljeno September 6, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 6, 2008 Deli Objavljeno September 6, 2008 Ker delam :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 6, 2008 Deli Objavljeno September 6, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 6, 2008 Deli Objavljeno September 6, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 Sm....ful :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 Sm....ful :cry: Ma zakaj? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 ja . . . . . .spomini na frenda . . . . :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 .... ker mi pajkec nagaja..... neki se spet kuja :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 ker je dan pri koncu :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 ker je dan pri koncu :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 spet smrt v familiji :( :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se