sergini Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Minca - Moje sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Minca - Moje sožalje hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 spet smrt v familiji :( :( :cry: sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 spet smrt v familiji :( :( :cry: tut z moje strani sožalje... :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
love Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 spet smrt v familiji :( :( :cry: Moje sožalje tud z moje strani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 spet smrt v familiji :( :( :cry: ?? :( :( tut moje iskreno sožalje ... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 hvala vsem :unsure: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
9Sammy5 Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Minca tut moje sožalje.. :cry: Jst sicr navzven ne kažm d me kaj boli, sam me vseeno muči d sem se z bivšim nehala pogovarjat...sam še zdj newm kaj je blo..bi se morala poment ka se je zgodlo d več nisma frenda..sam zdj je pa zadržan u bolnici za en čas..tak d me muči in kaj je blo z nama in d se bo čimprej pokrpau... :cry: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 šli € za registracijo pa kasko :wacko: :unsure: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 na, pa spet dobla kr iskala..... opet nema ljubavi... ehhhh :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 na, pa spet dobla kr iskala..... opet nema ljubavi... ehhhh :( :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 :P :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 :( http://www.youtube.com/watch?v=2vTDjy7KLi0 :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=2vTDjy7KLi0 :friend2: http://www.youtube.com/watch?v=riOnVUJAo3k :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=riOnVUJAo3k :( ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 ;) :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 cela bajta razkopana, use prašno... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Ker sem dons spet na šihtu, namesto na morju :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cheeky Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Žalostna ker ste vi žalostni. Pa žalostna ker me prijatelj ne pokliče, ne odgovarja na klice... Pa tok sva dala skupaj skoz. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 še vedno ni robe in zato je vse v luftu in sploh ne vem a bo kaj od weekenda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 12, 2008 Deli Objavljeno September 12, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 12, 2008 Deli Objavljeno September 12, 2008 kdo reku to? nism... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 12, 2008 Deli Objavljeno September 12, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se