YeTika Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 yetika me je razžalostila smlk smlk :unsure: :eek: kugaa je tamau ? :D :P spt nisi priden.. c.c.c. pa še lupčka sm ti poslala... :blush: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 Ne pa nisem :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 Zato k vem da je en žalostn zarad mene... jz pa ne vem kaj nej nardim :cry: kaj to še vedno traja???????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 Poln kufr mam že vsega, ker spet ni ratal pa sploh ne vem več, kam naj se dam, da bo "najboljš" :angry: :angry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 :krneki: me žalosti ja--predvsem pa to ,da je .....pa vreme :rolleyes: !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 :cry: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 čudno vreme.. :angry: pa še šefica se je sprdnla zdei kr na 1x, d delam samo soboto popoudne... :headbang: no ja, sm pa jutr fraj... pa še nedelo.. :D :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 So sad :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 So sad :cry: 2. boli .... :cry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 :) njami...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 En tak zjeban dan (da bi najraj vse skup odjebal) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 :grrr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 :grrr :P What?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 En tak zjeban dan (da bi najraj vse skup odjebal) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 še dans ko bi lahko šla na motor, mi je šlo vse u p****! :headbang: :headbang: :headbang: za znort... morm na rd! no, vsaj jedla bom... :glare: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 še dans ko bi lahko šla na motor, mi je šlo vse u p****! :headbang: :headbang: :headbang: za znort... morm na rd! no, vsaj jedla bom... :glare: :wacko: tudi meni.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Eh ja :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 K je vikenda že konc pa k je jutr spet pondelk :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 tudi meni.... ohoo.. lei ga tega! :D bogi... ;) newem kak bo s kremšnitam če boš tolk štrajku.. :lol: :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 njami...... aha, ti častiš...... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Hladno... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se