pajkica Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Hladno... :unsure: obleč se.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 ohoo.. lei ga tega! :D bogi... ;) newem kak bo s kremšnitam če boš tolk štrajku.. :lol: :whistle: :evilgrin: Eh, z lahkoto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 kolenooo :cry: :cry: ... jebem mu ***** :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Hey, hey, I hate the world today..... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 ohoo.. lei ga tega! :D bogi... ;) newem kak bo s kremšnitam če boš tolk štrajku.. :lol: :whistle: :evilgrin: kdo štrajka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 k moram delat . . . . dopusta mam še full . . :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 zadn frej dan... drgč pa ne... ga grm izkoristit :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 :cry: včeraj je moj skarček poginu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 :cry: včeraj je moj skarček poginu ajej... :friend1: vaj j blo pa lpo videt :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 ni časa sploh :closedeyes: :( :(... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Danes sm hotu narest pavzo z punco za 3-4 dni, tok da se mal zbrihtam, zadiham pa motor pospravm za zimski spanec... No pa sm dubu košarco... :headbang: Kje je tuki logika... No vm bom kr jst odgovoru: JE NI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Zgleda tak čas, d me mal žalost daje :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Zgleda tak čas, d me mal žalost daje :cry: joj, ubožec, evo te mal pocrkljam da bo bolš.... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 joj, ubožec, evo te mal pocrkljam da bo bolš.... O:-) khm :blush: ......božca sm, zato pa je tko....drgač pa thanx vseen :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 khm :blush: ......božca sm, zato pa je tko....drgač pa thanx vseen :yes: haha, sej vem.... tipkovnca me j..., pa meša spol.... bemu, jo morm zamenat.... :whistle: ....še kdaj .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 ajej... :friend1: vaj j blo pa lpo videt :yes: hvala za hug ja res je lepo, da smo se spet mal vidl po dolgem času ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 hvala za hug ja res je lepo, da smo se spet mal vidl po dolgem času ;) ni kej, pa še kdaj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Mejhn sm pa res žalostna :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 dejstvo da morm v šiht . . . . . pa se mi ne da! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 am jst pa u izolo... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Zato k se na telih faxih sam zmišljuejo nekej, pomojm še sami lih dobr ne vejo kaj hočjo :trance_33_sleep: pol pa mene nervirajo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 dejstvo da morm v šiht . . . . . pa se mi ne da! js pa u šoloo... :headbang: (hvala bogu d se da kakšna urca preskočt mal... :whistle: ) :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Dons sm pa tud jest :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 sem ja :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se