črnolaska Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Ker sm po eno tedenski borbi z vsemi prehlajenimi doma izgubila vojno :unsure: :cry:
osa rider Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 k sm dobu neki . . . . . pa nesmem . . . . .
minca Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 ...razočarana sm, ker ni držal obljube :( :(....
hambi-bambi Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 zato kr se nemorm vozt,,,,,,,,,, :headbang: :headbang:
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 jz tud :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ki je mami da me mal pocarta po potolaži
SharpNinja Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 K bom zgleda ostala brez tekme :unsure: :cry:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 Mal sem pa res... :?
osa rider Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 . . . zmatran in ne naspan sm . . . . . pa moram v šiht . . . . pa še nedelja je!
Andrejaa Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Jao, jao, jao... včer sm si čist nedložn prprla mezinček v vrata, pa sploh ni tok bolel. Pol ko sm pa dam pršla sm pa ugotovila da je šou noht na pou..oz sam še 1/3 je uredu gor. Mada faka boliiii.. :wacko: Mami me zdej straši, da mi ga bojo mogl dol vlečt. :cry: Oh come on!! :headbang: :headbang:
Ninjaraider Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Ker delam....... :rolleyes:
Ninjaraider Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Jao, jao, jao... včer sm si čist nedložn prprla mezinček v vrata, pa sploh ni tok bolel. Pol ko sm pa dam pršla sm pa ugotovila da je šou noht na pou..oz sam še 1/3 je uredu gor. Mada faka boliiii.. :wacko: Mami me zdej straši, da mi ga bojo mogl dol vlečt. :cry: Oh come on!! :headbang: :headbang: Sej ni hudga.............. :hmm: , če pa že bo pridi k men na urgenco v Postojno bomo tkoj zrihtali :evilgrin:
Andrejaa Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 (popravljeno) Ooo hvala Ninjaraider :004 ..vsaj edn k ne reče, da boli za znort, ko ti ga dol vlečejo :cry: Ja če ste pr vas kej bl nežni pridem kr v Postojno :naughty: Popravljeno Oktober 5, 2008. Popravil Andrejaa
Andrejaa Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Ma joj ane! :( Povita roka za en tedn, ker so mi nohtek res mogl potegnit dol.. :cry: Če bo lepo vreme ta tedn, ki prihaja se mi bo kr zmešalooooooo!!! :wacko:
Irencko Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Ma joj ane! :( Povita roka za en tedn, ker so mi nohtek res mogl potegnit dol.. :cry: Če bo lepo vreme ta tedn, ki prihaja se mi bo kr zmešalooooooo!!! :wacko: beyba... :friend1: :friend1:
osa rider Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 žalosten . . . ??? ma neeeee. . . . . .sam zmatran!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se