Vanga Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 sem ja :cry: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Ker sm po eno tedenski borbi z vsemi prehlajenimi doma izgubila vojno :unsure: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 k sm dobu neki . . . . . pa nesmem . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 ...razočarana sm, ker ni držal obljube :( :(.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hambi-bambi Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 zato kr se nemorm vozt,,,,,,,,,, :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 jz tud :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ki je mami da me mal pocarta po potolaži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Mal sem pa res... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Mal sem pa res... :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 :friend1: :) :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 K bom zgleda ostala brez tekme :unsure: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Mal sem pa res... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 ni ga :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 . . . zmatran in ne naspan sm . . . . . pa moram v šiht . . . . pa še nedelja je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Jao, jao, jao... včer sm si čist nedložn prprla mezinček v vrata, pa sploh ni tok bolel. Pol ko sm pa dam pršla sm pa ugotovila da je šou noht na pou..oz sam še 1/3 je uredu gor. Mada faka boliiii.. :wacko: Mami me zdej straši, da mi ga bojo mogl dol vlečt. :cry: Oh come on!! :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Ker delam....... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Jao, jao, jao... včer sm si čist nedložn prprla mezinček v vrata, pa sploh ni tok bolel. Pol ko sm pa dam pršla sm pa ugotovila da je šou noht na pou..oz sam še 1/3 je uredu gor. Mada faka boliiii.. :wacko: Mami me zdej straši, da mi ga bojo mogl dol vlečt. :cry: Oh come on!! :headbang: :headbang: Sej ni hudga.............. :hmm: , če pa že bo pridi k men na urgenco v Postojno bomo tkoj zrihtali :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 (popravljeno) Ooo hvala Ninjaraider :004 ..vsaj edn k ne reče, da boli za znort, ko ti ga dol vlečejo :cry: Ja če ste pr vas kej bl nežni pridem kr v Postojno :naughty: Popravljeno Oktober 5, 2008. Popravil Andrejaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 sem :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 ah ne nisem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 A-a :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Ma joj ane! :( Povita roka za en tedn, ker so mi nohtek res mogl potegnit dol.. :cry: Če bo lepo vreme ta tedn, ki prihaja se mi bo kr zmešalooooooo!!! :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Ma joj ane! :( Povita roka za en tedn, ker so mi nohtek res mogl potegnit dol.. :cry: Če bo lepo vreme ta tedn, ki prihaja se mi bo kr zmešalooooooo!!! :wacko: beyba... :friend1: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 žalosten . . . ??? ma neeeee. . . . . .sam zmatran! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se