Andrejaa Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 beyba... :friend1: :friend1: Hvala Irencko... :friend2: No vidiš zdej če hočeš vost r6-ko jo lohk skočiš iskat, pa mi jo dam prpeleš :P Aja pa na pozab petke obut, da boš pršla do tal O:-) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Hvala Irencko... :friend2: No vidiš zdej če hočeš vost r6-ko jo lohk skočiš iskat, pa mi jo dam prpeleš :P Aja pa na pozab petke obut, da boš pršla do tal O:-) :lol: ku si barabca :P aja zj si jo gar pstila, pa šla brez nje damu? ejejjej... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 sem :cry: :unsure: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 ku si barabca :P aja zj si jo gar pstila, pa šla brez nje damu? ejejjej... :whistle: :evilgrin: hihi :lol: Ja sm jo ja :cry: ..ma sam da snamem ta bedn ogromn povoj dol, kr zgledam kt da bi glih od partizanov ušla, pa jo pičim iskat in rajš avto tam pstim..Tist ni tolk pomembn v tem lepm vremenu kt moja najdražja.. :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 :evilgrin: hihi :lol: Ja sm jo ja :cry: ..ma sam da snamem ta bedn ogromn povoj dol, kr zgledam kt da bi glih od partizanov ušla, pa jo pičim iskat in rajš avto tam pstim..Tist ni tolk pomembn v tem lepm vremenu kt moja najdražja.. :wub: na vidišp... ala tu mi j že bel všeč :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Ja mal sm pa res :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Mah kaj pa vem...mal me sicer vrat boli pa... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 še kr ne morm na motor :angry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 :headbang: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 ma ja...neki me mal žalosti :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 ma ja...neki me mal žalosti :( :( Kaj pol, če ga danes nisi fasala :whistle: ga boš pa jutri... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 eh jaaa :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 nisem ! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 eh .. spet nov GSM :closedeyes: ... pa komaj sem se na starega navadil :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 eh .. spet nov GSM :closedeyes: ... pa komaj sem se na starega navadil :krneki: ti smola..... a zamenava? moj čist simpl.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 Kaj pol, če ga danes nisi fasala :whistle: ga boš pa jutri... :naughty: :lol1: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: mogoče pa :whistle: :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 K balerinkice, k so dons pršle, niso taprave rjave barve :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 Mah ne vem, sama sebe psihiram nekej :krneki: :rolleyes: :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 prizadela sm nekoga čist po pomoti :( :cry:....zdej sm pa ful žalostna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 ja sem obupn... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 ker mi ji mašina crkla do amena (PC) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se