riderrgirl Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 bmwslo.... :( (me je poškodoval)
Andrejaa Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 :cry: Jaaa...piikii!! No.. :friend1: (mogoče bo kej pomagal)
brembo Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 nism nč glede tega rekla... :naughty: :whistle: sam ku mam čist drugo snov veš... :grim a boš kei razložu k se tolk hvalš ?? :D :evilgrin: :P bomo vidl pol kolk si ti kei izučen O:-) :evilgrin: kero snov pa maš? odvajanje :kva1: prašej pa če bom vedu ti bom povedu :P
YeTika Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 kero snov pa maš? odvajanje :kva1: prašej pa če bom vedu ti bom povedu :P heh... jaja, odvajanje od.... matematike :evilgrin: čeprau bi blo bl potrebno odvajanje od česa drukga... :whistle: :evilgrin: povedu? pr matematki treba računat... se prau, tud praktični del ? :D heh :P
motoristek Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 bmwslo.... :( (me je poškodoval) Ti pacek, spet na suho... :lol1:
brembo Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 heh... jaja, odvajanje od.... matematike :evilgrin: čeprau bi blo bl potrebno odvajanje od česa drukga... :whistle: :evilgrin: povedu? pr matematki treba računat... se prau, tud praktični del ? :D heh :P ja sj vidm da je to spet neka leva šola :whistle: samo malo vektorje in geometrijo :P
ZD€N€ Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 nad poslovanjem Pošte Slovenije :headbang: :headbang: :headbang:
YeTika Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 dons me čaka mesarko klanje :evilgrin: :evilgrin: :lol1: kozmetičarka drugač :cry: :eek: :slap:
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 budilka zatajila :headbang: ................... :whistle:
riderrgirl Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 budilka zatajila :headbang: ................... :whistle: ka pa tak pozno hodiš spat..... :evilgrin:
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 nad poslovanjem Pošte Slovenije :headbang: :headbang: :headbang: :eek: :kva2:
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 ka pa tak pozno hodiš spat..... :evilgrin: kak pa ti to veš :evilgrin: ................ :hmm:
riderrgirl Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 kak pa ti to veš :evilgrin: ................ :hmm: jaz marsikej vem.... :winkiss:
Medoo Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 kak pa ti to veš :evilgrin: ................ :hmm: Vidve ste pa že mal sumljive! :whistle:
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 Vidve ste pa že mal sumljive! :whistle: dej da nou kdo mislu kej, kwa ste štuliš zdej vmes..... :naughty:
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 jaz marsikej vem.... :winkiss: uh.... ti a ne bi medve se tole kje drugje zmenle? na kakem kufet :whistle: k vidm da morš ti men marsikaj povedat a ne? :evilgrin: ............ :winkiss:
riderrgirl Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 dej da nou kdo mislu kej, kwa ste štuliš zdej vmes..... :naughty: ja pa res...a si ga vidla??' :naughty: no da ne bomo :topic: spljoh nisem žalostna.. :grrr ...zaenkrat...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se