osa rider Objavljeno November 11, 2008 Deli Objavljeno November 11, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 11, 2008 Deli Objavljeno November 11, 2008 K me moji lepi novi čeveljčki tko grdo ožuljo vsakič, se kr nočjo stegnt :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 11, 2008 Deli Objavljeno November 11, 2008 neee... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 :cry: :cry: :cry: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 :friend1: Hvala! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 Ma žalostna pa nism! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 Kr vem, da gre kolega čez 2 tedna v Irak :( benti.. vidla ga bom šele čez kšne pou leta pol spet..pa upam, da ne naleti na kšnga "kamikazita" k bi rada še kr neki takih Buddy-večerov kt sm jih včeri mela :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 budilka.... spet zeznla :headbang: zaspala!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 budilka.... spet zeznla :headbang: zaspala!!!!! A ti posodm mojo, ni šans, da zaspiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 A ti posodm mojo, ni šans, da zaspiš. a je kaka spešl al kaj? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 :naughty: . . . . . :grrr . . . . . :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 a je kaka spešl al kaj? :unsure: je ja ....tale od hrčo verjetn DELA k tvoja ne... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 je ja ....tale od hrčo verjetn DELA k tvoja ne... :D kaku hudiča pa ti to veš da njegova dela :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 K me še kr boli....grdo :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 :grrr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 kaku hudiča pa ti to veš da njegova dela :kva2: hrčo je punčka... ;) :D .... drgač pa ne nisem žalostna ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 hrčo je punčka... ;) :D .... drgač pa ne nisem žalostna ... :) no jaz nič ne vem, kerga spola je tuki kdo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 no jaz nič ne vem, kerga spola je tuki kdo... :whistle: Pa marsikej druzga tud ne :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 Vse ta fajn tkoooo hit mine :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 Vse ta fajn tkoooo hit mine :unsure: tako ti je življenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 pssst, Lojze Knapić je fantek..... :rolleyes: (ampak naj to med nama ostane) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 Pa marsikej druzga tud ne :whistle: ja, sm že ugotovila.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 15, 2008 Deli Objavljeno November 15, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se