Ninjaraider Objavljeno November 15, 2008 Deli Objavljeno November 15, 2008 Včasih :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 15, 2008 Deli Objavljeno November 15, 2008 neki me žalosti že 14 dni skupi :cry: :cry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 15, 2008 Deli Objavljeno November 15, 2008 neki se zlo slabo počutm... :? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 ...kako se je spremenil :cry: :cry: :(... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 mal me pa res jezi, k sem ga po tleh vrgla.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 ma nisem k nimam bit za kej . . . . . mogoče k moram prekinit dopust . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 ..ker se nič ne odvija tako, kot si želim.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 ne ne :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 Nč žalosten :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 K neče bit sneg tud pr nas :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 Jaz tud :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 Ostajam tam kjer sem...ma ne mislem fizično...ampak..no sj kt kripl ne morm naprej jebat ga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 Jaz tud :cry: :cry: :cry: Pjt grema tult v luno (če je sploh kje, al nit te sreče nimam :cry: ) :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 K neče bit sneg tud pr nas :cry: sej boš mela še kaj kidat...... :winkiss: Jaz tud :cry: :cry: :cry: no kaj je zdaj to? :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 K neče bit sneg tud pr nas :cry: Hej, nč hudga, uleti sem, ga mamo tolk da smo ga kar z lopatami metal stran :) SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 Ker mineva najlepša in edina stvar, ki sem si jo želel.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 30, 2008 Deli Objavljeno November 30, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 neeeeeee.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 mal...k me še zmeri dražjo za vse žure k jih zamujam... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 se bliža huda ura :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 utrujena od življenja :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 koleno ni kej dost bolš :headbang: koleno ni kej dost bolš :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se