osa rider Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 izpit :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 zbolela sm ob ne pravem času :headbang: :headbang: :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 ni šanse :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 naš tut ni žalostn :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 vse me boli od ležanja :closedeyes: ...pa zgleda da ni še nič boljš :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 tečna sm... :closedeyes: in žalostna u enem... :cry: baje je to mojih 5 min... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 vse me boli od ležanja :closedeyes: ...pa zgleda da ni še nič boljš :( :( enako tolk dolzga dopusta pa že dolg ne... :headbang: :headbang: :headbang: upam da nkol več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 nek me jebe . . . . ne morem zrihtat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 vse me boli od ležanja :closedeyes: ...pa zgleda da ni še nič boljš :( :( vidš, če bi šla pa z mano ne kofe ti pa ne bi blo treba ležat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 vreme pa zdravje (prehlad) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 ne da sem žalostna sem bila pa tečna dones...priznam.. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 ne da sem žalostna sem bila pa tečna dones...priznam.. O:-) pola se ti prašta... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 ne ne, naša pa ne :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 nič še ni boljš :headbang: :closedeyes:...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 popoldanska budnica od moža postave...neprijetno...ga je pa pol sestra napizdila :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 neeeee... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 zeloo ker sem stroril najhujšo napako kar sem jih lahko.in sedaj bom cev lajf obžaloval :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 :grrr :grrr B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 ne . . . . .nism žalosten . . . mogoče en mal tečen . . . :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 K se je vikend tok na hitr obrnu :cry: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 K se je vikend tok na hitr obrnu :cry: Saj pride novi, Sharpi! Že čez 5 dni! :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se