osa rider Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 mičken... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 me..? not... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 1% ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 spet bom sama spančkala še huj pa se sam prebudit :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 ker sm bolna :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 k še ni zadost leda za drsat pa k me mau ena mišica buba(pa za to jutr najbrž ne bom mogla u griče) pa k se mi spi pa k morm jt na šiht pa k ne bom mogla nč alkota pit pa k ni ene osebe k b bla za žur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 če si kr neki zmišlujejo te babe.. :closedeyes: kr neki... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 K morm delat....... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 k še ni zadost leda za drsatpa k me mau ena mišica buba(pa za to jutr najbrž ne bom mogla u griče) pa k se mi spi pa k morm jt na šiht pa k ne bom mogla nč alkota pit pa k ni ene osebe k b bla za žur kdo ni za žur? ala banda vsi sa za žur hehe... kdor še ni pomrzno :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 ni tko hudo... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 cel dan sm prespal :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 mogoče en mal k kreham k nek star ata . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Februar 22, 2009 Deli Objavljeno Februar 22, 2009 :cry: jutr je šola ... konc počinc :doze: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Februar 22, 2009 Deli Objavljeno Februar 22, 2009 :cry: jutr je šola ... konc počinc :doze: :headbang: jaa :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 :grrr :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 :headbang: pizda enga bom na ***** kaki lažnivci....... :xx: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 :grrr se strinjam :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 K si jo ful želim zravn sebe...da mi zakuri...tako in drugače... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 K si jo ful želim zravn sebe...da mi zakuri...tako in drugače... :evilgrin: Dokler ne pregoriš... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 žalosten? nism . . . . :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 oja dns pa kr sm najprej adijo kolajna petre majdič pol pa še slaba novica pa še tehtnc se je neki sfrklal,mau preveč kaže :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Dokler ne pregoriš... :whistle: Če bom pa zarad tega..pol pa takoj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se