atek Objavljeno April 7, 2006 Deli Objavljeno April 7, 2006 ker moram biti še dve uri na šihtu :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 7, 2006 Deli Objavljeno April 7, 2006 Ker imam neke zadeve za porihtati pa jih vedno prelagam!!! :angry2: pejt že na to vazektomijo enkrat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 7, 2006 Deli Objavljeno April 7, 2006 Če pa ne upam! :blush: :blink: Kaj pa, če zamrznjeni spermiji pomrejo, ali v njihovi hladilnici crkne elektrika, pride do katastrofalnega potresa,... Preveč čejev je! Res ne vem kaj naj! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2006 ..Res ne vem kaj naj! :cry: 2 dobra sexiča - zanesljiv antidepresiv - preverjeno :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 Jaszt nisem zalosten. Nikoli.(OK, mogoce vcasih....) Sem samo globoko depresiven. Vcasih. (OK, vecinoma....) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 Zdele sem se ga u izi napil z 3 ženskami. Sam to te pa v slabo voljo sprav :cry: Jebeš moraliziranje :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 Da še nisem pri mojemu črnuhu.... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2006 ker me Motomars ne razume .. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 ker me Motomars ne razume .. :( Bil bi brezčasno žalosten, :( če nebi bilo VAS in :o MOTOKOZMOS-a !!! :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 Zalostna sem... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 k mam tez glav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 ker je zunaj sonce, gledam dirko, mimo hiše ropotajo motorji jest pa doma ves zlomlen :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 nimam akumulatorja :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 nimam akumulatorja :cry: Kaj pa na poriv? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 Jest sem bil pa do 3h na šihtum, zunaj pa lepo vreme :( , za nemeček sem pa itaq še vedno brez motorja :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno April 9, 2006 Deli Objavljeno April 9, 2006 Nism mogu prit na Maksijevo delavnico v Celje :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 9, 2006 Deli Objavljeno April 9, 2006 nism mogu pridt na motoboom! :cry: pa take lušne hostese so ble :blush: (vidu na slikah) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 12, 2006 Deli Objavljeno April 12, 2006 (popravljeno) ker je zunaj sonce, gledam dirko, mimo hiše ropotajo motorji jest pa doma ves zlomlen :( ZLOMLJEN? :? Popravljeno April 12, 2006. Popravil Pimpi limpi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Vsakdan znova slišim novice o mrtvih motoristih :( Malo se dejte pazit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 ja ma res danes spet trije :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 K ta svet je tko budalast :angry2: ......Upajmo da je kakšno življenje na 10 planetu ( Kseni), da nam pride kdo krajšat dneve :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 žalosten sem, ker je Pani*** neumen.... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 20, 2006 K ta svet je tko budalast :angry2: :OK: :yes: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 ker prevajam neko knjigo o nekem motoristu pa mi prevod ne gre nič hitreje od rok, če si obujem motoristične škornje in dam čelado na glavo ... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 sem vas pršu samo mal pokukat :ninja: :unsure: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se