Medoo Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Izgubil sem bivšega sodelavca. Rak - šit! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Zmazal sem 5 kugl sladoleda (rumpunč, pistacija, kokos, kukis in stračiatela) v sladkem kornetu, zdaj me pa boli želodec. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 otrok <_< dej še kake pol litra vode čez spij...... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Ker je Tinka odšla...... za zmer........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 do srede nič ur vožnje :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 spet jo bom pogrešala in to tedn dni :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 šekr na antibiotikih in z 39.5 vročine, mam občutek da se mi blede, joj :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 problemi z gležnjem :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Use po vrsti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Prevelika "inteligenca nekaterih članov MS :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 to zajeb*** sranj*** od vremena kvari dopust :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Ta dež........ dost ga je že.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 alkobol mam hud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Prevelika "inteligenca nekaterih članov MS :BUA: to tut mene mot :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 alkobol mam hud pa bi poslušal ministra za zdravje :yea2: on vse ve :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 pa bi poslušal ministra za zdravje :yea2: on vse ve :naughty: :whistle: j***m mu ***** ravn on me je napil :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 to tut mene mot :OK: JA! Mene tudi! :grim Let's get retarded! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Ker je tako slabo vreme !:cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 vremenobol mam hud :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 ko se vzrem v nebo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Ker nism imela s seboj osebne.......da bi lahko šla na Grobnik :headbang: :wallbash: :angry2: <_< :cry: :cry: :cry: :cry: lp mina :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Ker nism imela s seboj osebne.......da bi lahko šla na Grobnik :headbang: :wallbash: :angry2: <_< :cry: :cry: :cry: :cry: lp mina :cry: Mi smo šli enkrat, pa jo je moji Prvi dami posodil kolega od svoje enoletne hčerke. Pa še nazaj smo glih tako p'ršli! Mina 15, Več sreče prihodnjič... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 kaj ne bi bil :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no limit Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 zaradi vremena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 finančni polom :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se