YeTika Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 (popravljeno) papirji bojo... 1x... ko bojo pač poslal... se prau.. še 1 mesc glih škoda da me ne morjo eni ljudje dat kr na hitro pošto pa v sekundi domou poslat, s tem, da so prejšno sekundo še hotl d si tam! za popizdit Popravljeno Junij 4, 2009. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janbar Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 Ker se mi je utrgala "zajla" za gas, z rezervno se da priti do doma, dobavni rok nove pa je 1 teden. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 Ma ta fax me tko psihira... pa treba se je učit in ni časa za motor ... eh ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 Ma ta fax me tko psihira... pa treba se je učit in ni časa za motor ... eh ja... je čas za motor.. samo vzet si ga morš... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 je čas za motor.. samo vzet si ga morš... :naughty: hehe, sej to vem... sam pol mi grejo realne možnosti da nardim fax vzamem si ga že, sam jz bi si ga rada več... škoda da nima dan ene 48 ur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kane Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 časa je še preveč, če si ga znaš dobro razporedit LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 7, 2009 Deli Objavljeno Junij 7, 2009 k bom šele po 20h šla na motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Junij 7, 2009 Deli Objavljeno Junij 7, 2009 Mal,zarad tega vremena :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 7, 2009 Deli Objavljeno Junij 7, 2009 Vreme je bl srednja žalost :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 hehe, sej to vem... sam pol mi grejo realne možnosti da nardim fax vzamem si ga že, sam jz bi si ga rada več... škoda da nima dan ene 48 ur pa si vzem več čas.. sj si mlada, maš še cajt delat fax heheh :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Kurc pa kisu zele Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 En mau...k mam en čudn feeling :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 LP* je u kurcu 14 dni čakalne dobe, samo za papirje od motorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 LPP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 sem, zelo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 A zakaj sem nenehno žalosten? Zato, ker mi lasje izpadajo... Zakaj mi pa lasje izpadajo? ...zato, ker sem nenehno žalosten... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 (popravljeno) ženske so žleht :angry: :xx: Popravljeno Junij 29, 2009. Popravil aleksandergabriel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 nč več :grrr odločitev je bila prava :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se