Andro82 Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Ker sm za vikend ves dnar pogonu....in to za pjačo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 k mi net ne dela pa se jajcam na enmu počasnmu pc,no bulš kt nč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Ker sm že ceu dan na šihtu,pa še celo noč bom :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Nč več, je že šla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 ženske so žleht :angry: :xx: itak. .) hvalabogu, da smo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 ker živim v tej NEGATIVNI Lj. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 MA NČ SE MI NE DA, BI PA. ITAQ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 MA NČ SE MI NE DA, BI PA. ITAQ. a bi??? :naughty: :naughty: :naughty: HAHAHAHAHAHHA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 ....neki manjka.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 ....neki manjka.... Mogoče kakšen kolešček ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Mogoče kakšen kolešček ? A-a, koleščki so vsi, ampak tud una pogrešana stvarca se je našla :grim , tk d nč več žalosti :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 A-a, koleščki so vsi, ampak tud una pogrešana stvarca se je našla :grim , tk d nč več žalosti :grrr Kolk mal je treba (al pa velik, odvisn od :naughty: ) da je človk srečen :xx: . Drgač pa tud men manjka , ma kaj pa vem, okol M€ bi blo dost :xx: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 Kolk mal je treba (al pa velik, odvisn od :naughty: ) da je človk srečen :xx: . Drgač pa tud men manjka , ma kaj pa vem, okol M€ bi blo dost :xx: . Skromen pa glih nisi.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 Skromen pa glih nisi.... :naughty: Kako, da ne? Eni se pogovarjajo o miljardah €, torej sem jaz skromen :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 Kako, da ne? Eni se pogovarjajo o miljardah €, torej sem jaz skromen :naughty: . Delat da bomo zaslužli tistih par procentov... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 Delat da bomo zaslužli tistih par procentov... :xx: Sam, da ne bo inflacija požrla . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Julij 4, 2009 Deli Objavljeno Julij 4, 2009 nj gre vse skp hudiču u rt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 4, 2009 Deli Objavljeno Julij 4, 2009 ... ker je ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Julij 4, 2009 Deli Objavljeno Julij 4, 2009 Nism,sm pa zaspan :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 nj gre vse skp hudiču u rt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se