Skoči na vsebino

ŽALOSTEN SEM

Broj Jedan

Priporočene objave

:grrr

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:grrr :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a sploh kdaj si :P ?

ooooo sm sm . . . . . sej sm tud jst človk!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Razbila motor :cry:

?????? :eek: kwa je pa blo?????? ti si cela???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

?????? :eek: kwa je pa blo?????? ti si cela???

Mah u krožnem ki ga prevozm vsak dan, včash še večkrat na dan, mi je en nemc ustavu... pa ne vem ali nisem dila dovolj pozorna ali kaj... uglavnem dost takih bolj z**ebanih situacij sem mela na cest pri veliko večji hitrosti, pa sem se zmer ustavla, oz. dobro odreagirala, včerej pa to... joj... :headbang: ... sem čist znorela pol, ker so skoz ene scene v tem krožnem, ker ljudje sploh ne znajo vozit, ampak ta je pa spelu, tko full po gasu, jest spelem za njim, puf na nulo ustav... pa robnik pol, pa vse skupej... eh ja :cry: ... jest sem ok, hvala, mal me vse boli po desni strani, ampak ni panike... samo ninja je pa potrebna popravila, po eni strani popraskana plastika, na drugi počena... joj :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah u krožnem ki ga prevozm vsak dan, včash še večkrat na dan, mi je en nemc ustavu... pa ne vem ali nisem dila dovolj pozorna ali kaj... uglavnem dost takih bolj z**ebanih situacij sem mela na cest pri veliko večji hitrosti, pa sem se zmer ustavla, oz. dobro odreagirala, včerej pa to... joj... :headbang: ... sem čist znorela pol, ker so skoz ene scene v tem krožnem, ker ljudje sploh ne znajo vozit, ampak ta je pa spelu, tko full po gasu, jest spelem za njim, puf na nulo ustav... pa robnik pol, pa vse skupej... eh ja :cry: ... jest sem ok, hvala, mal me vse boli po desni strani, ampak ni panike... samo ninja je pa potrebna popravila, po eni strani popraskana plastika, na drugi počena... joj :cry:

Uf bejba sam d si Ok, plastiko bote že popravl .)

Mau :unsure: tist filing...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uf bejba sam d si Ok, plastiko bote že popravl .)

Mau :unsure: tist filing...

Hvala...

ma ja sej vem, sam a veš, k je človeku tko plastike oz. motorja škoda :rolleyes: prva stvar po nesreči je bla samo, fak kakšen je motor, mi je blo čist vseen ket mene kej boli pa to :rolleyes:

Eh ja... sam sm res prov žalostna :cry: ... ker vreme je zunej, frej bom, pa ne morm na motor :cry: boga moja ninja :doze::cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala...

ma ja sej vem, sam a veš, k je človeku tko plastike oz. motorja škoda :rolleyes: prva stvar po nesreči je bla samo, fak kakšen je motor, mi je blo čist vseen ket mene kej boli pa to :rolleyes:

Eh ja... sam sm res prov žalostna :cry: ... ker vreme je zunej, frej bom, pa ne morm na motor :cry: boga moja ninja :doze::cry:

ne bit žalostna :friend2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala...

sam d si ti cela .) ninjo pa zrihtat pa bo spet vesele... se pa strinjam d te po nesreč sam motor zanima :blush: ...

ampak bo tut lubica zrihtana pa sonček, tko d gavo pokonci :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne bit žalostna :friend2:

Hvala, je že mal bolš :winkiss:

sam d si ti cela .) ninjo pa zrihtat pa bo spet vesele... se pa strinjam d te po nesreč sam motor zanima :blush: ...

ampak bo tut lubica zrihtana pa sonček, tko d gavo pokonci :OK:

Tenkju, ko ste prjazni, ste me prov spravl v boljšo volo...

Ja komej čakam, da bo tok uštimana moja ninja, da se grem pelat... bom prov dopust pol vzela, da bo cajt za ninjo :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala, je že mal bolš :winkiss:

Tenkju, ko ste prjazni, ste me prov spravl v boljšo volo...

Ja komej čakam, da bo tok uštimana moja ninja, da se grem pelat... bom prov dopust pol vzela, da bo cajt za ninjo :rolleyes:

:worship::yea1::worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brez veze se sekirat za motor, glavno, da ti migaš .) . Motor pa ko ga je... bo pa drug, če bodo roke pa glava dale, da zaslužiš za novga. Se pa strinjam, je hudič, če padeš polomi boga in pol že pri mali hitrosti :blush: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

važno da si ti ok! kar se zadeva plastik in ostalih delov motorja se popravi . . . . .

drugače bi pa blo če bi se ti poškodovala . . . . tko da ne se preveč sekirat sej bo . . .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brez veze se sekirat za motor, glavno, da ti migaš .) . Motor pa ko ga je... bo pa drug, če bodo roke pa glava dale, da zaslužiš za novga. Se pa strinjam, je hudič, če padeš polomi boga in pol že pri mali hitrosti :blush: .

važno da si ti ok! kar se zadeva plastik in ostalih delov motorja se popravi . . . . .

drugače bi pa blo če bi se ti poškodovala . . . . tko da ne se preveč sekirat sej bo . . .

Hvala fanta :winkiss:

ja sej vem... zdej je ninja že na servisu, drug teden konec tedna, če bo vse po sreči jo že dobim, tako da, načrtovanih izletov (Grossglockner, Toskana) sploh ne bom zamudila... res sem mela srečo, pa hvala bogu da je bila majhna hitrost, da sem jest cela, pa na motorju samo plastika, žmigovci, špegli mal stolčeni, ni nič skrivljenega ali kaj podobnega... tako, da sva jo oba z motorjem kar dobro odnesla :whistle: ... sam seveda sem se sekirala, prva nesreča pa to, pa še neumno se ti zdi, da je zaradi ene take traparije motor stolčen... ampak bo že, glavn da motor kmal dobim, pa da ga bom lahko vozila :worship:

hvala vsem za te poste, tud vi ste me spravl v boljšo voljo :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!