lenči Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 finančni polom :BUA: :BUA: :BUA: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 :OK: Saj nisem,pa bom...verjetno tam do konca dneva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Ker sem se spet zbudila z glavobolom in ker tablete proti bolečinam v križu nočejo prijet :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Vremenska napoved od ponedeljka naprej :cry: . Spet nam bojo fkrali poletje, satani... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 plača :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Petek je, še vedno sem na šihtu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Men je pa ta lev komolc zatekel.... :( teniškega komolca ne morem imet.... :hmm: artritisa tudi (menda ja ) še ne.... :hmm: zgleda, da me je bog štrafal, ker sem žleht :huh: :naughty: :grrr :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Men je pa ta lev komolc zatekel.... :( teniškega komolca ne morem imet.... :hmm: artritisa tudi (menda ja ) še ne.... :hmm: zgleda, da me je bog štrafal, ker sem žleht :huh: :naughty: :grrr :devil: Ne ne tista grožnja o komolcu (in celi roki) se glasi, da se posuši, ne pa da zateče. :grrr :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no limit Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 ker ne morem na jutrijšnji piknik z mojimi Štamprlčki :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 Ne ne tista grožnja o komolcu (in celi roki) se glasi, da se posuši, ne pa da zateče. :grrr :grim B) Ni še suh. Zgleda, da sm (še ) premal žleht. :) ah ja...žalostna pa danes nisem... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 Ker me še vedno boli v križu :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 Ker me še vedno boli v križu :BUA: Kaj pa kakšn kiropraktik al pa kej podobnega, ... kakšna orng masaža... mogoče ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 Predvsem jezn...sem stavo na 11 parov pa sem jih 10 zadel, Nadal pa me je tak lepo zaf.... :cry: Vceraj pa na 9 pa sem jih 8 zadel, ko me je zajebal Palmeiras :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 Zato kr mam angino pa še 7 dni ne smem na motor :cry: žena ma še 2 popravca pa me tut pozdravt ne more pridt :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 Jaz sem pa malo žalosten ko že 10 dni nisem videl dekleta :BUA: No ja, saj jutri pride pa bova vse nadoknadla, OBLJUBIM !! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 Žalosten sem, ker nisem mogel sipti še 2h pirov :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 konec dopustovanja :angry2: jutr na šiht :angry2: in to popoldne :angry2: še psica ga je fasala prehitr :angry2: komarji pikajo :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
extr3m3 Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Ju3 je že pondelk .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davinci Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 poletje in toplo vreme se bo počasi začelo poslavljati. pol bomo pa spet čakali celo večnost do nove sezone :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Začetek delovnega tedna :( ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
extr3m3 Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Ruknu na popravcu... damned! No ja... še pogjni, upam d bo tokrat več sreče :/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Ruknu na popravcu... damned! No ja... še pogjni, upam d bo tokrat več sreče :/ enako... sam da morm jst zdej $$$ plačat da bom loh naredu ta izpit, pa pol še maturo posebi plačat :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 :cry: Danes sem zelo zalostna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se