pirrulz Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Desna spodnja tačka me boli. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Desna spodnja tačka me boli. :) :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 :cry: Danes sem zelo zalostna. Tinka moja ne bit žalostna ... :friend1: Sicer pa sm jaz tud mal, zato, ker je zunaj sonček, jaz pa sem še vedno na bolniški in ne morem na motor :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Od osuplega, prek totalne razpizdjenosti do potrtosti ... Ni moj dan :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Ker sm zgubu sodelovca :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Ker me nategujejo s popravilom motorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 ker je do 1. oktobra še več kot 1 mesc :( :cry: Od sezone bom meu bl mal :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 še en tak dan, žalosten :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Ker sm zgubu sodelovca :( sožalje :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no limit Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 ker je konec dneva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Gogol Bordello odpadli ... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...em=170020191821 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 sožalje :cry: enako :cry: Pa še je treba čakat druge počitnice :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 En kup jebanja na šihtu, težka da bo motor do jutr fertik, edina pozitivna stvar dons je bil rezultat HIV testa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 U p...i dan..........dnevi so vsi enaki, daleč proč od doma u službi, brez svojega življenja, brez vsega :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 En kup jebanja na šihtu, težka da bo motor do jutr fertik, edina pozitivna stvar dons je bil rezultat HIV testa :) Ej oči :friend1: :friend2: .) ....sej bo bolš :grim ..... :hmm: ...ju3 me morš w šolo pospremt.....pol pa po najino yamahco :rolleyes: :naughty: pa bo wse ok.... :010 ewo dam ti še enga :004 lp mina :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Ej oči :friend1: :friend2: .) ....sej bo bolš :grim ..... :hmm: ...ju3 me morš w šolo pospremt.....pol pa po najino yamahco :rolleyes: :naughty: pa bo wse ok.... :010 ewo dam ti še enga :004 lp mina :blush: Eh hčera moja ka bi jst brez tebe :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 :BUA: dons sm fuknu z motorjem... :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 :BUA: dons sm fuknu z motorjem... :cry: :cry: :cry: bod veseu da si žiu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 :BUA: dons sm fuknu z motorjem... :cry: :cry: :cry: Kej hud'ga? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Ej oči :friend1: :friend2: .) ....sej bo bolš :grim ..... :hmm: ...ju3 me morš w šolo pospremt.....pol pa po najino yamahco :rolleyes: :naughty: pa bo wse ok.... :010 ewo dam ti še enga :004 lp mina :blush: Eh hčera moja ka bi jst brez tebe :004 ??? Žalosten, ker sem se po dolgem času spet spomnil na preminulega motosvetovca. V bistvu žalosten, ker se toliko časa nisem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XDR Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Kako veš, da je umrl po svoji neumnosti :angry2: Ne neki nabijat, če nisi 100% prepričan, ker namreč tudi starši ne vedo točno kaj se je zgodilo. Ker Policija še vedno ni dala javne izjave, tko da ni nujno da je umrl po svoji neumnosti. :angry2: :angry2: :angry2: :cry: Nisem mislil točno tega motorista.... Nasplošno mislim... Beremo zaradi neprilagojene hitorsti, prehiteval po zadnjem kolesu čez polno črto, po naselju vozil več kot 150 km/h. Pa če to ni po neumnosti pol pa naj me strela rukne! Ne umrejo pa vsi po svoji neumnosti, to pa drži! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Ker mi uspe najbolj enostavne stvari brez kakšnega konkretnega razloga zakomplicirati in se potem še dva dni ukvarjati s tem in razbijati glavo in...ah, jeba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 en zrno maka se mi je med zobe zataknilo, pa ga ne morem ven spravit. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 ker ta weekend ne morem it na zbor. obveznosti. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se